cookie-og-privatlivspolitik
Et talent kan være mange forskellige ting - lørdag eftermiddag blev der spillet musik, skåret i træ og sten og malet på stole.

11

Billeder

Et talent kan være mange forskellige ting - lørdag eftermiddag blev der spillet musik, skåret i træ og sten og malet på stole.
Foto: Ingrid Riis

Lolland

1.000 talenter vist frem

BILLEDSERIE: Hvad er et talent egentlig? Det spørgsmål stillede Jonas hele Maribo
21. september 2020 kl. 17:50 Af Andreas Johansen

Annonce

MARIBO En festival er for mange mennesker nok noget med musik, at sove i telt og voldsomme tredjedags-tømmermænd.

Men der er så mange talenter derude. Jonas Sylvester Kaspersen, der er projektleder for festivalen 1.000 Talenter, ser gerne, at alle finder frem til, hvad de er gode til.

- Det var sjovt, der var mange mennesker, der kom og fortalte, de havde et talent, de ikke vidste, de havde i forvejen, eller havde lært noget, de aldrig havde tænkt over før. Det var fantastisk. Tag sådan en som Clara Smidt, som optrådte for første gang nogensinde. Hun sang fantastisk og var virkelig nervøs, men folk var helt vildt imponerede og snakkede om, hvor godt hun sang. Det var en fed oplevelse for os allesammen, og jeg er sikker på, det også var en god oplevelse for Clara, siger Jonas Sylvester Kaspersen.

Der måtte maksimalt opholde sig 50 personer på samme sted, og da festivalen løb af stablen fredag og lørdag, var det en besked, de modtog meget, meget sent, da statsminister Mette Frederiksen (S) gik på talerstolen og ændrede spillereglerne få timer før, de skulle til at gå i gang. Men med lidt kreativitet og et godt overblik lykkedes det at overholde de gældende regler.

- Det gik rigtig fint, og det var heldigvis en fornøjelse. Vi var i en lidt sjov situation, hvor vi fik udmeldingerne, mens vi var i gang med at stille op, men sådan er vilkårene jo. Der var en enkelt gang, hvor vi lige var ved at være over 50 på pladsen, men så rykkede vi lidt rundt og fik det til at virke, samtidig med at vi levede op til kravene, forklarer Jonas Kaspersen.

Det er endnu ikke afgjort, om der bliver plads til 1.000 talenter i Maribo næste år.

- Der har været mange mennesker inde over, specielt FGU Lolland-Falster har givet en masse tid og energi til projektet, så nu skal vi lige evaluere på årets festival, og så ser vi på, hvad vi skal i fremtiden, forklarer Jonas Kaspersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce