cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen

Lolland

14 beboere må flyttes

Plejecentret Møllecentret vandskadet.
17. juli 2019 kl. 17:00 Af Marianne Knudsen

Annonce

Den store vandskade på plejecentret Møllecentret i Nakskov, som blev opdaget lørdag morgen, betød, at i alt 10 ud af borgerne på første, anden og tredje sal måtte skifte bolig.

De blev flyttet lørdag og genhuset i andre boliger på Møllecentret og Skovcentret i Nakskov, på Lykkesejecentret i Søllested og i Bøgelunden i Horslunde, og i går, tirsdag, måtte ansatte i Lolland Kommunes visitation kontakte værger for yderligere fire beboere.

- Center for Støtte og Vejledning vil tilbyde dem en midlertidig eller en permanent plads på et af Lolland Kommunes andre plejecentre, oplyser decentral leder for Personlig & Praktisk hjælp Inge Kromann Hansen, Lolland Kommune.

Hun tilføjer, at det kan være svært for beboerne at blive flyttet, og at værgerne derfor spørges, om de ønsker en permanent, ny plads til deres pårørende, så de ikke skal flytte to gange.

Blandt de allerede flyttede 10 beboere er både permanente beboere og borgere, der var på midlertidigt ophold på Møllecentret.

Den store vandskade blev opdaget lørdag ved nitiden.

Et tæret varmtvandsrør på tredje sal var sprunget, og der er løbet rigtig meget vand ud. Vandet fra tredje sal er gået gennem loftet ned til anden sal og videre til første sal, stuen og kælderen.

- Det, der kunne tørres væk, blev hurtigt tørret op af Skadeservice og ISS. Der er sat affugtere op, og der er en tekniske serviceledere, der jævnligt foretager inspektion, men vi kender slet ikke omfanget af skaden, og der har ikke været taksator på endnu, oplyser Inge Kromann Hansen.

Vandskaden er især gået ud over gangarealerne på plejecentret, men er også løbet ned ad væggene hos beboere, men ingen ejendele er beskadiget, og det samme gælder Møllecentrets inventar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce