cookie-og-privatlivspolitik
Josefine Olsen og Simone Hersing (i prikket) blev institutmestre i både standarddans og latin i gruppen børn under 10 år. Thino Aastrøm og Maja Knudsen blev nummer to.

21

Billeder

Josefine Olsen og Simone Hersing (i prikket) blev institutmestre i både standarddans og latin i gruppen børn under 10 år. Thino Aastrøm og Maja Knudsen blev nummer to.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

36 institutmestre i dans kåret

BILLEDSERIE: Travl dag i hallen.
13. januar 2020 kl. 17:20 Af Marianne Knudsen

Annonce

TILLITZE Lørdag blev en travl dag i Rudbjerghallen med seks og en halv times dans. For danseskolen Helles Dans og Motion afviklede institutmesterskab for danserne fra Nørre Alslev og Nakskov.

Der var i alt 36 pladser som institutmester at kæmpe om i standardans, latin, hiphop og disco samt hip hop duo og disco duo.

Så op mod 250, deraf cirka halvdelen dansere i alderen fra under 7 til op til 15-16 år, fyldte godt op i hallen hele dagen.

Danselærer Helle Rasmussen glæder sig over, at Drejer Administration havde skænket syv, store pokaler, deraf fem til de bedste discodansere - ud over andre pokaler - så mange fik et flot minde med hjem om dagen.

I latin fik de mindste vrikket helt vildt godt i cha-cha-cha til "The Power of Love," mens Helle Rasmussen i jive mindede om, at man skal smile helt op til ørerne - og fik sit ønske opfyldt.

Dagens dommer var Mathias Kehlet fra Aarhus, som børnene og de unge i forvejen kender fra sommerskolen i Jylland sidste sommer, hvor han var instruktør for Professionelle Danselærer I Danmarks sommertilbud.

Næste projekt bliver nu at forberede afdansningsballet 21. marts over temaet "Mamma Mia", og så skal en række showdansere til Herning 1. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

Annonce