cookie-og-privatlivspolitik
Med placeringen tæt på Dodekalitten, Knuthenborg, Maribo Domkirke, Fejø og Femø mener Lene Holse og Carl Ove Møller, at stedet er perfekt placeret for eksempel cykelturister, og så er der også en pragtfuld naturgrund på 22.000 kvadratmeter .

7

Billeder

Med placeringen tæt på Dodekalitten, Knuthenborg, Maribo Domkirke, Fejø og Femø mener Lene Holse og Carl Ove Møller, at stedet er perfekt placeret for eksempel cykelturister, og så er der også en pragtfuld naturgrund på 22.000 kvadratmeter .
Foto: Claus Hansen

Lolland

Åbner bed and breakfast i tidligere efterskole

Par fra Nørre Vedby har købt Pederstrup Efterskole.
14. september 2019 kl. 11:33 Af Marianne Knudsen

Annonce

PEDERSTRUP Det bliver nok ikke værelser, som Lene Holse og Carl Ove Møller kommer til at mangle lige med det første, når de til foråret åbner bed and breakfast i den tidligere Pederstrup Efterskole.

Der er 3.000 etagekvadratmeter at boltre sig på og cirka 60 sengepladser, fortæller de nye ejere. At parret fra Nørre Vedby skulle til at drive bed and beakfast på Vestlolland er en spritny plan:

- Jeg har ejendomsselskabet Ørnevinge Ejendomme og har en del udlejningsejendomme og - det lyder måske lidt snobbet - købte efterskolen på den anden tvangsauktion i maj, for jeg har købt mange ejendomme, renoveret dem og solgt dem igen, fortæller Carl Ove Møller.

Lene Holse: - Men da vi så kom herud og så stedet, forelskede vi os og begyndte at overveje, om vi selv kunne bruge stedet, og jeg glæder mig vanvittigt. Det bliver fantastisk at være her.

Hun tilføjer, at hun er så heldig, at hun pr. 1. oktober har fået solgt sin butik "Spice Surprice" i Nørre Alslev med kaffe, te, delikatesser og brugskunst til Jytte Christensen, der driver Guldborgsund Blomster. Dermed er der nu masser af tid i efteråret og vinteren til at indrette Pederstrup Bed and Breakfast til åbningen i foråret.

Lene Holse skal drive overnatningsstedet fra cirka påske til og med efterårsferien, og parret har udset sig den tidligere forvalterbolig til Pederstrup Gods fra 1863 som deres egen bolig.

Tre tidligere lærerboliger skal udlejes som ferielejligheder, og tre afdelinger i en særskilt fløj med hver fire værelser renoveres og ombygges til tre ferielejligheder med hver to værelser. Desuden råder parret nu over 10 mindre dobbelværelser samt en række undervisningslokaler, som de også meget gerne vil udleje. Uden for sæsonen vil man kunne leje sig ind i den store spisesal, hvor der kan dækkes op til 100 ved siden af et stort industrikøkken.

Carl Ove Møller forventer at bruge i alt fire millioner kroner, inklusive købsprisen, for at få det pænt vedligeholdte ejendomskompleks helt tidssvarende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce