cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lolland

Afbrænding bredte sig

Brandvæsnet måtte rykke ud til brand på gård.
17. maj 2019 kl. 16:38 Af David Arnholm

Annonce

KRAGEMOSE Fredag ved 15-tiden blev Lolland-Falster Brandvæsen kaldt til en gård ved Kragemosevej nær Halsted. En forbipasserende havde set en kraftig røg fra en lade og frygtede, gården var i brand.

Da brandfolkene nåede frem, kunne de dog konstatere, at det ikke var tilfældet. I stedet var der tale om, at en beboer på stedet var i gang med at brænde affald af i en tønde bag laden.

Ilden var dog sprunget over i et affalds-oplag, så der gik ild i det. Og derfra fik flammerne fat i en gummivogn, og det udviklede den kraftige røg.

- Ejeren var selv i gang med at slukke med en haveslange og med at køle laden ned, og han havde formået at holde ilden fra laden, fortæller indsatsleder Jens Rasmussen.

Han og kollegerne fik slukket ilden, der kunne have udviklet sig.

- Der var meget varme på ladens gavl, og han havde en del oplag i bygningen, så det havde ikke været godt, hvis der var gået ild i den, vurderer Jens Rasmussen.

Politiet kom også til stede, og ilden kan få et juridisk efterspil, fordi afbrændingen i tønden foregik så tæt på bygningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce