cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lolland

Afbrænding bredte sig

Brandvæsnet måtte rykke ud til brand på gård.
17. maj 2019 kl. 16:38 Af David Arnholm

Annonce

KRAGEMOSE Fredag ved 15-tiden blev Lolland-Falster Brandvæsen kaldt til en gård ved Kragemosevej nær Halsted. En forbipasserende havde set en kraftig røg fra en lade og frygtede, gården var i brand.

Da brandfolkene nåede frem, kunne de dog konstatere, at det ikke var tilfældet. I stedet var der tale om, at en beboer på stedet var i gang med at brænde affald af i en tønde bag laden.

Ilden var dog sprunget over i et affalds-oplag, så der gik ild i det. Og derfra fik flammerne fat i en gummivogn, og det udviklede den kraftige røg.

- Ejeren var selv i gang med at slukke med en haveslange og med at køle laden ned, og han havde formået at holde ilden fra laden, fortæller indsatsleder Jens Rasmussen.

Han og kollegerne fik slukket ilden, der kunne have udviklet sig.

- Der var meget varme på ladens gavl, og han havde en del oplag i bygningen, så det havde ikke været godt, hvis der var gået ild i den, vurderer Jens Rasmussen.

Politiet kom også til stede, og ilden kan få et juridisk efterspil, fordi afbrændingen i tønden foregik så tæt på bygningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce