cookie-og-privatlivspolitik
Anto ejer flere boliger, som Lolland Kommune har kondemneret.

2

Billeder

Anto ejer flere boliger, som Lolland Kommune har kondemneret.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Anto klar til samarbejde

Borgmester Holger Schou Rasmussen mødtes med Anto-ejer Lars Thomsen.
07. november 2018 kl. 15:32 Af David Arnholm

Annonce

LOLLAND Ordene har været knubbede, når borgmester Holger Schou Rasmussen (S) har udtalt sig om Lars Thomsen og ejendomsselskabet Anto, der ejer og udlejer over 60 boliger på Lolland. Men i går mødtes de to til et møde i en times tid, og de er enige om, at det var et godt møde.

- Jeg kan meget godt lide Holger. Vi snakkede om alt muligt - også om Lollands udvikling. Jeg er selv personligt stor fan af Lolland, og derfor har jeg både firma og sommerhus her, siger Lars Thomsen.

Mere konkret enedes de to om at ville arbejde for en model, hvor Lolland Kommune kan komme ud at forhåndsgodkende Antos ejendomme, inden de lejes ud. Hvordan det mere præcist skal foregå, vil Anto og kommunens forvaltning nu skulle finde ud af sammen.

- Jeg er ikke tekniker, så jeg ved ikke, hvordan det skal laves. Men jeg har forståelse for, at det ikke skal være sådan, at vi kommer ud og borer huller i alle væggene. Og det skal ikke være en udgift for dem - de skal bare åbne døren for os, siger Holger Schou Rasmussen.

Og det er Lars Thomsen altså med på.

- Vi er begge interesseret i at levere det bedste til borgerne, så der er ikke forskel på Holgers endemål, og hvad vi gerne vil, bemærker han.

Ordningen kan da også være en fordel for Anto, mener borgmesteren.

- Hvis vi godkender en bolig, og der flytter nogen ind, som ikke ved, hvordan de skal passe på boligen, kan Anto henvende sig til os, siger Holger Schou og forklarer, at kommunen har en boligpædagog, der så vil kunne vejlede beboerne.

Lykkes det at få en god aftale, håber Holger Schou Rasmussen, at ordningen vil kunne danne skole i forhold til andre udlejere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce