cookie-og-privatlivspolitik
Duoen Svaneborg Kardyb har for nylig udsendt albummet "Natten" og er på plakaten til Apple Flower Festival 2022.
Duoen Svaneborg Kardyb har for nylig udsendt albummet "Natten" og er på plakaten til Apple Flower Festival 2022.
Foto: Malthe Ivarsson/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Lolland

Apple Flower Festival vender tilbage næste år

Claus Meyer og Kenneth Bager har besluttet, at Apple Flower Festival vender tilbage efter tre års pause.
05. december 2021 kl. 13:00 Af David Arnholm

LILLEØ 26.-28. maj 2022 bliver der atter Apple Flower Festival i Claus Meyers æbleplantage på Lilleø. Det blev annonceret i den forløbne uge, hvor en del af programmet blev offentliggjort og billetterne sat til salg.

Som vanligt byder festivalen på en blanding af musik og gastronomi med dj'en Kenneth Bager som manden, der har fingeren på den musikalske puls, mens Claus Meyer sørger for at trække på sine kontakter i madens verden.

- Vi har savnet dig, jer, Lilleø og festivalen - det hele! Så nu, efter tre års pause, vender vi tilbage med en dag mere på programmet, men med samme intime stemning som tidligere. Vi har mange tiltag og idéer i støbeskeen, skriver arrangørerne.

Festivalen begynder Kristi himmelfartsdag og har plads til omkring 500 voksne og 150 børn som gæster, og dertil kommer så omkring 50 kokke og kunstnere samt omkring 100 frivillige, som i måneder og dage før festivalens start planlægger og opbygger en lille landsby på den lille ø.


Musik, mad og podcast

På programmet er indtil videre sangerinden Eee Gee, bandet Lowly, rapperen og sangerinden Sosa, jazzduoen Svaneborg Kardyb og sangeren Elijah Okello. Dertil kommer et par podcastere, nemlig Klavs & Allan fra R8dio alias komikerne Kasper Nielsen og Brian Lykke, og podcastsduoen Nanna og Josephine, der står bag "Fries before guys".

Annonce

Til den store fællesmiddag har Claus Meyer inviteret Erwin Lauterbach til at kokkere, og som det er en tradition, vil Kenneth Bager spille solen ned og pladsen op til dans.

Billetterne, der inkluderer fællesmiddagen, koster 1750 kroner for voksne og 850 kroner for børn op til 12 år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE