cookie-og-privatlivspolitik
Helene Lund Simonsen er daglig leder af MyGym i Vordingborg, hvor hun har været i fem år, og nu også i Rødbyhavn. Hun træner selv dagligt. Hun vidste derfor nøjagtigt, hvad hun ville have af fabriksnyt udstyr, da hun skulle på indkøb.
Helene Lund Simonsen er daglig leder af MyGym i Vordingborg, hvor hun har været i fem år, og nu også i Rødbyhavn. Hun træner selv dagligt. Hun vidste derfor nøjagtigt, hvad hun ville have af fabriksnyt udstyr, da hun skulle på indkøb.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Arbejdere løfter jern

MyGym er startet for arbejdere ved femern-byggeriet, men er også for rødbynitter.
10. januar 2022 kl. 18:40 Af Rikke Folm Berg

RØDBYHAVN For lidt over en måned siden åbnede træningscentret MyGym i Rødbyhavn. Det startede primært op som et tilbud til arbejdere på Femern-byggeriet, som i deres kontrakter har lovning på adgang til fysisk træning.

- Det har indtil videre givet os 65 medlemmer, og vi håber at få mange flere, fortæller Helene Lund Simonsen, som er daglig leder.

Arbejderne træner på alle tænkelige tider af døgnet, fordi de arbejder i skiftehold. Så det passer fint med, at MyGym er et ubemandet døgnåbent center, hvor medlemmerne kan komme og gå, som det passer dem.

Men MyGym ønsker også at være et træningscenter for indbyggerne i Rødbyhavn og de lokale virksomheder, pointerer Helene Lund Simonsen.

- Vi er derfor i gang med at få lokalbefolkningen ind også, ligesom vi prøver at indgå firmaaftaler med store lokale virksomheder som Scandlines og Codan Medical.

Annonce

Hun har kun hørt ros til nu, og hun er da også stolt af faciliteterne i centret, som på sine knap 400 kvadratmeter rummer 50 fabriksnye maskiner med støddæmpende hydraulik. Og selvom centret er ubemandet, er der mulighed for at komme i kontakt med MyGym, understreger hun.

- Jeg er her to gange om ugen, og hvis man er interesseret i det, kan vi, udover træning, også tilbyde kostvejledning og hjælp til træningsplaner. Så trods, at det er ubemandet, så er det et personligt center, siger hun.

Prisen ligger mellem 169 kroner og 239 kroner om måneden, og der er desuden mulighed for at købe engangstræninger eller uger, så adgangen til træning er gjort fleksibel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE