cookie-og-privatlivspolitik
Så få stole blev der sat op til årets generalforsamling i Lollands Bank, der blev holdt i bankens afdeling i Maribo. Normalt dækkes der op med langborde i sportshaller.

2

Billeder

Så få stole blev der sat op til årets generalforsamling i Lollands Bank, der blev holdt i bankens afdeling i Maribo. Normalt dækkes der op med langborde i sportshaller.
Foto: Lollands Bank

Lolland

Bankgeneralforsamling i skyggen af pandemi

Normalt dækkes der op i en idrætshal - Men kun bestyrelsen var samlet til lokal banks generalforsamling.
19. marts 2020 kl. 17:48 Af Peter Gade

Annonce

VESTLOLLAND Det var en meget speciel ordinær generalforsamling, der i aftes blev holdt i Lollands Banks afdeling i Vestergade i Maribo i skyggen af coronavirussen.

Hvor man hidtil år efter år har kunnet fylde sportshaller med glade aktionærer til den årlige generalforsamling efterfulgt af spisning og underholdning, var mødet i aftes henlagt til filialen i Vestergade i Maribo, hvor kun bestyrelsen mødtes med en stribe fuldmagter til stemmeafgivning fra aktionærerne.

Beretningen sluttede med en tak til den afgående direktør, Anders F. Møller.

Det var således kun få, der kunne høre formand Preben Pedersens mundtlige beretning, hvor han kunne omtale 2019 som et godt år for Lollands Bank. Godt år, fordi det på bundlinjen gav et overskud før skat på 65 millioner kroner.

Samtidig havde banken i årets løb øget antallet af kunder med 1.600 nye kunder i Lollands Bank.

Der var således grund til optimistisk syn på fremtiden, men bestyrelsen fandt det korrekt at henlede opmærksomheden på, at den omfattende nedlukning af samfundet med coronavirus giver anledning til en betragtelig finansiel usikkerhed overfor fremtiden. Man fastholder foreløbig forventningen om pænt overskud i det indeværende regnskabsår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05

AF: JOHN WENNERWALD

Vinteren kommer 15. marts 2020 kl. 20.30

Annonce