cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Michelle Jensen fandt fire barberblade fra engangsskrabere i sandet ved Hestehoved Strand.
Foto: Michelle Jensen

Lolland

Barberblade gemte sig i sandet

Mor og søn fik et chok, da de besøgte lokal strand mandag.
16. juni 2021 kl. 19:50 Af Benedicte Lorenzen

HESTEHOVEDET Det, der egentlig skulle have været en hyggelig afslutning på ugens første dag, endte med at blive en langt mere kedelig oplevelse for Michelle Jensen og hendes tre-årige søn.

- Jeg var taget til Hestehoved Strand med min søn efter børnehaven, fordi vi skulle have en is og hygge os lidt. Da vi så kom ned på stranden, kunne jeg se, at der stak sådan et eller andet lyserødt op fra sandet, og jeg tænkte, at det var mærkeligt, fortæller hun og fortsætter:

- Da jeg så kom tættere på og kiggede, kunne jeg se, at det var barberskrabere, hvoraf nogle af dem var knækkede, så det kun var hovedet med bladene på, der lå smidt for sig selv. Jeg samlede selvfølgelig det hele op, og så satte vi os hen på en bænk, hvor der så faktisk også lå en skraber nedenunder.


En chokerende oplevelse

Engangsskraberne lå smidt blot få skridt fra den store sti ind på stranden. Det mærkelige var, at Michelle Jensen ikke bare fandt dem ét, men hele tre steder på stranden.

- Jeg undrer mig over, hvorfor de ligger spredt tre forskellige steder. En ting er, at man måske lige ville barbere ben på stranden, men hvorfor ligger der så barberblade spredt forskellige steder, siger hun.

Annonce

Heldigvis undgik både Michelle Jensen og hendes søn at træde på de skarpe efterladenskaber, men hun kan ikke lade være at tænke på, hvad der kunne være sket:

- Man kunne så nemt have fået skåret en fod eller en pote op, hvis man havde trådt på dem, for de lå sådan lige i overfladen. Jeg prøvede også at grave lidt ned for at se, om der var flere, men jeg fandt ikke flere. Jeg er dog nervøs over, om der ligger flere derude, fortæller Michelle Jensen, der stadig er lidt chokeret over sit fund.

- Jeg var ret meget i chok, da jeg fandt ud af, hvad det var, der lå i sandet, for det er ikke lige det, man regner med at finde på en strand, hvor børn løber med bare tæer, og folk lufter hunde.

Ved du noget om, hvad historien er med de efterladte barberblade i sandet, så hører vi meget gerne fra dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE