cookie-og-privatlivspolitik
BelinDa Funch Christiansen viste børn og voksne, hvordan man laver slikkepinde, og børnene hjalp også til med at tilsætte farve og smag.

14

Billeder

BelinDa Funch Christiansen viste børn og voksne, hvordan man laver slikkepinde, og børnene hjalp også til med at tilsætte farve og smag.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Behersket sukkerorgie

BILLEDSERIE: Nakskov Sukkerfestival bød på sukkerdelikatesser
16. oktober 2020 kl. 15:10 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV De andre år er Nakskov Handel & Erhvervs ferietilbud blevet bestormet, men efterårsferiens sukkerværksted onsdag blev et behersket sukkerorgie.

For de deltagende børn skulle på grund af coronarestriktionerne have en gratis billet for at kunne deltage.

Der var plads til i alt 90 plus forældre, der kunne nyde sukker ved fire stationer og også udskære et flot halloween-græskar til en af byens butikker.

Børnene kunne se, hvordan man fremstiller bolsjemasse, og nogle af dem fik lov til at tilsætte farve eller smag - men ikke til at arbejde med den 162 grader varme masse. Bagefter kunne de forme deres egen slikkepind.

At man faktisk skal være lidt imponeret, når man får en flødebolle, opdagede mange. For det var svært at få skummet på de hjemmefabrikerede til at stå og så skulle dyppe i chokolade.

Fejøæbler, forsigtigt drejet i varmt sukkervand med eddike og så en tur i kokos, blev også til en lækker sukkerdelikatesse, og hvis øjne lyser ikke ved udsigten til en varm, sprød pandekage?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce