cookie-og-privatlivspolitik
Sådan skal facaderne på den kommende nye afdeling af Bo og Naboskab Sydlolland se ud ifølge den skitse, Danprojekt har lavet.
Sådan skal facaderne på den kommende nye afdeling af Bo og Naboskab Sydlolland se ud ifølge den skitse, Danprojekt har lavet.
Foto: Region Sjælland/grafik

Lolland

Bo og Naboskab må bygge nyt

Regionsrådet har med en bevilling på 14,5 millioner kroner sat gang i opførelsen af erstatningsbyggeri hos Bo og Naboskab.
08. januar 2020 kl. 19:00 Af John Karlsen

Annonce

RØDBYHAVN Til april ventes håndværkere at kunne gå i gang med at opføre et erstatningsbyggeri for fem eksisterende pladser og to eksisterende særforanstaltninger hos Bo og Naboskal Sydlolland.

Regionsrådet i Region Sjælland godkendte mandag projektet og frigav samtidig de 14,5 millioner kroner, det vil koste at gennemføre.

Den nye afdeling bliver bygget på et tomt areal lige nord for Digecentret i Rødbyhavn, og Lolland Kommune har allerede vedtaget den nødvendige lokialplan.

I forvejen har Danprojekt ApS lavet et projektforslag og udbudsmateriale, og nu bliver byggeriet udbudt i totalentreprise. Det forventes, at der kan skrives kontrakt i marts, så byggeriet kan gå i gang i april. De fem erstatningsboliger og to boliger til særforanstaltninger forventes at stå færdige til april næste år.

Med byggeriet imødegår Bo og Naboskab Sydlolland et stigende behov for "specielt tilrettelagt skærmede tilbud til borgere, der har behov for domæneafgrænsning, og som ikke kan få et relevant tilbud i den eksisterende bygningsmasse", hedder det i regionens sagsfremstilling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce