cookie-og-privatlivspolitik
Syvårige My solgte en pop-it for 20 kroner. Hun måtte lige vende mønten i hånden en ekstra gang, før hun med vished for at have modtaget den rette betaling lagde den i pungen.

9

Billeder

Syvårige My solgte en pop-it for 20 kroner. Hun måtte lige vende mønten i hånden en ekstra gang, før hun med vished for at have modtaget den rette betaling lagde den i pungen.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Børn købte og solgte loppefund

Børnenes loppemarked i Nakskov Idrætscenter blev endnu engang et tilløbsstykke.
20. oktober 2021 kl. 15:00

NAKSKOV Der var i går godt pakket med biler på parkeringspladsen, og i hal 1 i Nakskov Idrætscenter var der også et tilsvarende mylder af mennesker, der kiggede, købte og solgte aflagte legesager og tøj. I alt 66 stande ud af 72 mulige blev det til, efter et lille sidste øjebliks frafald.

- Det plejer at ligge deromkring, så det er super flot, at det stadig gør det efter en pause på grund af corona, fortalte halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen.

Det er syv over siden, børnenes loppemarked blev holdt første gang, og allerede efter et par års popularitet blev det udvidet til at foregå både i efterårsferien og vinterferien. Nåede man ikke med i går, har man derfor chancen igen i vinterferien, oplyser halinspektøren.

- Det er en god aktivitet, som giver folk i hallen - og i øvrigt også i svømmehallen, fordi standeholdere får to svømmebilletter, når de køber deres stande. Så det er et godt koncept, men det er ikke noget, som vi tjener fedt på, siger halinspektøren.

I standene sad mange håbefulde børn bag bordene og drømte om at tjene en god skilling på de ting og sager, som de havde frasorteret derhjemme - og det lignede, at der var god gang i handlerne.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Fejø skole står til lukning 07. december 2021 kl. 22.38

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

Annonce

ANNONCE