cookie-og-privatlivspolitik
Borgerservice er foreløbig lukket til 7. juni, men der er åbent for hastesager ved forudgående henvendelse til kommunen.
Borgerservice er foreløbig lukket til 7. juni, men der er åbent for hastesager ved forudgående henvendelse til kommunen.
Foto: Jan Knudsen / Arkivfoto

Lolland

Borgerservice på vågeblus

OPDATERET MED PRÆCISERING: Mens bibliotekerne åbnede mandag, så holder Lolland Kommunes to afdelinger af Borgerservice endnu lukket. Bibliotekernes nye åbningstider er dog tilpasset Borgerservice.
19. maj 2020 kl. 09:00 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

LOLLAND Samtidig med, at de lollandske biblioteker lukkede, blev også kommunens Borgerservice et lukket land for de fleste. Her har der dog været åbent for de mest nødvendige sager.

- Vi har hele tiden haft åbent gennem visitation til Borgerservice, hvor der har været åbent hver tirsdag og torsdag, fortæller souschef Helge Borum.

Foreløbig er der lukket for den almindelige adgang frem til 7. juni, og man kan kun komme i kontakt med en medarbejder ved først at kontakte kommunen telefonisk. Gradvist er der også kommet flere og flere visiterede samtaler.

- I den første tid havde vi seks til 10 samtaler om ugen. Nu er det, hvad vi har om dagen, når der åbent, forklarer Helge Borum.

Når dørene atter bliver åbnet til Borgerservice, så folk selv kan bestille tid, er det tanken, at der vil være åbent tirsdag og torsdag fra klokken 10 til 17 og fredag fra klokken 10 til 13.

Hos LollandBibliotekerne kan man sagtens nikke genkendende til, at det er en væsentligt sværere opgave at åbne for alle de tilbud, som har været lukket, end det var at lukke det hele ned. Men tempoet bliver ikke højere, end man kan forsvare det, som man gør.

PRÆCISERING: Det skal præciseres, at Borgerservice fortsat er lukket og vil være det indtil videre.Har man akutte behov i forhold til Borgerservice, skal man henvende sig til callcentret på Lolland Kommunes hovednummer 54 67 67 67, oplyser Helge Borum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce