cookie-og-privatlivspolitik
Bjarne Keis Hansen har været i K.S. Værktøj siden starten. Nu overtager han aktiemajoriteten og bliver direktør i firmaet. 
Butikken vil stadig have det kendte varelager, men vil dele værktøj og arbejdstøj op i to adskilte afdelinger.
- De får hver deres indgang og forskellige åbningstider, så de kan have åbent, når der er behov. Så værktøjsafdelingen vil åbne tidligere end erhvervstøj-afdelingen, forklarer Bjarne. 
Mange ting er dog ved det gamle. Hoveddepotet for svejsegasser vil stadig være at finde på A. Steen Nielsens Vej.

3

Billeder

Bjarne Keis Hansen har været i K.S. Værktøj siden starten. Nu overtager han aktiemajoriteten og bliver direktør i firmaet. Butikken vil stadig have det kendte varelager, men vil dele værktøj og arbejdstøj op i to adskilte afdelinger. - De får hver deres indgang og forskellige åbningstider, så de kan have åbent, når der er behov. Så værktøjsafdelingen vil åbne tidligere end erhvervstøj-afdelingen, forklarer Bjarne. Mange ting er dog ved det gamle. Hoveddepotet for svejsegasser vil stadig være at finde på A. Steen Nielsens Vej.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Brødrene Keis vil ære legenden

- Selv om der allerede er kommet en del "guldgravere" fra branchen til landsdelen, tror jeg fuldt og fast på fremtiden. K.S. Værktøj er her stadig, når tunnellen står klar, og de er taget herfra igen, siger kommende direktør for K.S. Værktøj.
28. juni 2020 kl. 06:38 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO 1. juli får K.S. Værktøj A/S ny direktør.

Firmaet på A. Steen Nielsens Vej blev kastet ud i rørte vande, da den vellidte ejer Kenneth Sørensen døde efter kort tids sygdom sidste år.

Søren Sloth Jensen overtog driften sammen med Kenneths kone Birthe. Men begge bliver nu passive investorer og overlader aktiemajoritet og direktørstol til Bjarne Keis Hansen, som til august har været ansat i firmaet i 30 år.

- Jeg har arbejdet med at gøre firmaet klar til Femern, og så stod Søren og jeg og snakkede om, hvordan vi nu kom videre. Det her blev så løsningen, fortæller Bjarne Keis Hansen.

- Jeg er meget stolt og ydmyg over at få overdraget ansvaret for K.S. Værktøj. Jeg var den første ansatte i forretningen i sin tid, og jeg kender den ud og ind. Planen er at videreføre butikken i den gamle ånd. Kenneth skal ikke glemmes. Han var en legende her i området. Firmaet er et levende monument over ham og alt det, han betød for kunderne, for sportslivet og for så mange andre, fortsætter han.

Men der kommer også til at ske nyt. Hen over sommeren bliver butikken delt i to.

- Det giver god mening at have to adskilte butikker med forskellige åbningstider alt efter behovet, siger Bjarne Keis Hansen.

Bagerste forretning skal sælge værktøj og andet udstyr, forreste forretning - erhvervstøj og -sko. Her kommer Bjarnes bror Jørgen Keis Hansen, indehaver af to Tøjeksperten-forretninger, til at regere.

- Jeg vil stadig have mine butikker. I dem ligger 50 procent af omsætningen fredag og lørdag, så da er jeg ikke i K.S. Værktøj, forklarer Jørgen, der ser gode synergieffekter i at kombinere tøjbutikkerne med K.S. Værktøj.

- Der bliver en fordel for kunderne, da vi får adgang til andre varer til bedre priser. Vi har i mange år solgt erhvervsbeklædning i vores Tøjeksperten-forretninger. Nu kan vi kombinere styrkerne fra de to butikker, siger Jørgen.

Bjarne åbner også for, at sortimentet kan udvides.

- Det kan være beklædning til hoteller og restauranter, der helt sikkert vil få vokseværk her i området, når byggeriet går i gang. Her har Jørgen en del erfaring, vi kan drage nytte af, siger han.

Netop Femern-forbindelsen glæder brødrene sig meget til. Til efteråret får K.S. Værktøj derfor en satellit i Rødbyhavn.

- Fremtiden er her, og fremtiden er vores. Vi får i hvert fald 10 gode år nu. Det skal vi have, siger Bjarne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce