Annonce
Lolland

Brødrene Keis vil ære legenden

Bjarne Keis Hansen har været i K.S. Værktøj siden starten. Nu overtager han aktiemajoriteten og bliver direktør i firmaet. Butikken vil stadig have det kendte varelager, men vil dele værktøj og arbejdstøj op i to adskilte afdelinger. - De får hver deres indgang og forskellige åbningstider, så de kan have åbent, når der er behov. Så værktøjsafdelingen vil åbne tidligere end erhvervstøj-afdelingen, forklarer Bjarne. Mange ting er dog ved det gamle. Hoveddepotet for svejsegasser vil stadig være at finde på A. Steen Nielsens Vej. Foto: Flemming Keith Karlsen

- Selv om der allerede er kommet en del "guldgravere" fra branchen til landsdelen, tror jeg fuldt og fast på fremtiden. K.S. Værktøj er her stadig, når tunnellen står klar, og de er taget herfra igen, siger kommende direktør for K.S. Værktøj.

MARIBO 1. juli får K.S. Værktøj A/S ny direktør.

Firmaet på A. Steen Nielsens Vej blev kastet ud i rørte vande, da den vellidte ejer Kenneth Sørensen døde efter kort tids sygdom sidste år.

Søren Sloth Jensen overtog driften sammen med Kenneths kone Birthe. Men begge bliver nu passive investorer og overlader aktiemajoritet og direktørstol til Bjarne Keis Hansen, som til august har været ansat i firmaet i 30 år.

- Jeg har arbejdet med at gøre firmaet klar til Femern, og så stod Søren og jeg og snakkede om, hvordan vi nu kom videre. Det her blev så løsningen, fortæller Bjarne Keis Hansen.

- Jeg er meget stolt og ydmyg over at få overdraget ansvaret for K.S. Værktøj. Jeg var den første ansatte i forretningen i sin tid, og jeg kender den ud og ind. Planen er at videreføre butikken i den gamle ånd. Kenneth skal ikke glemmes. Han var en legende her i området. Firmaet er et levende monument over ham og alt det, han betød for kunderne, for sportslivet og for så mange andre, fortsætter han.

Men der kommer også til at ske nyt. Hen over sommeren bliver butikken delt i to.

- Det giver god mening at have to adskilte butikker med forskellige åbningstider alt efter behovet, siger Bjarne Keis Hansen.

Bagerste forretning skal sælge værktøj og andet udstyr, forreste forretning - erhvervstøj og -sko. Her kommer Bjarnes bror Jørgen Keis Hansen, indehaver af to Tøjeksperten-forretninger, til at regere.

- Jeg vil stadig have mine butikker. I dem ligger 50 procent af omsætningen fredag og lørdag, så da er jeg ikke i K.S. Værktøj, forklarer Jørgen, der ser gode synergieffekter i at kombinere tøjbutikkerne med K.S. Værktøj.

- Der bliver en fordel for kunderne, da vi får adgang til andre varer til bedre priser. Vi har i mange år solgt erhvervsbeklædning i vores Tøjeksperten-forretninger. Nu kan vi kombinere styrkerne fra de to butikker, siger Jørgen.

Bjarne åbner også for, at sortimentet kan udvides.

- Det kan være beklædning til hoteller og restauranter, der helt sikkert vil få vokseværk her i området, når byggeriet går i gang. Her har Jørgen en del erfaring, vi kan drage nytte af, siger han.

Netop Femern-forbindelsen glæder brødrene sig meget til. Til efteråret får K.S. Værktøj derfor en satellit i Rødbyhavn.

- Fremtiden er her, og fremtiden er vores. Vi får i hvert fald 10 gode år nu. Det skal vi have, siger Bjarne.

Bjarnes bror Jørgen Keis Hansen er klar til at klæde det arbejdende folk på til al slags vejr. Foto: Flemming Keith Karlsen
Brødrene Keis har det godt med at arbejde sammen. Nu bliver lillebror Bjarne chef for storebror, der ved siden af sine Tøjeksperten-butikker skal stå for salg af erhvervstøj. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • Bjarne Keis Hansen har været i K.S. Værktøj siden starten. Nu overtager han aktiemajoriteten og bliver direktør i firmaet. Butikken vil stadig have det kendte varelager, men vil dele værktøj og arbejdstøj op i to adskilte afdelinger. - De får hver deres indgang og forskellige åbningstider, så de kan have åbent, når der er behov. Så værktøjsafdelingen vil åbne tidligere end erhvervstøj-afdelingen, forklarer Bjarne. Mange ting er dog ved det gamle. Hoveddepotet for svejsegasser vil stadig være at finde på A. Steen Nielsens Vej. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • Bjarnes bror Jørgen Keis Hansen er klar til at klæde det arbejdende folk på til al slags vejr. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • Brødrene Keis har det godt med at arbejde sammen. Nu bliver lillebror Bjarne chef for storebror, der ved siden af sine Tøjeksperten-butikker skal stå for salg af erhvervstøj. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken