cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder

Der mangler p-pladser ved jobcentret i Nakskov - og der er heller ikke opmærkede båse på de eksisterende pladser på knust beton. Så bilerne holder med for stor afstand.
Foto: Marianne Knudsen

Lolland

Bruger 2,1 million kroner på en ny parkeringsplads

Rift om p-pladserne ved jobcentret - 50 ekstra pladser er på vej.
05. august 2020 kl. 17:10 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Lige nu er der en rådgiver på, og i løbet af efteråret eller vinteren kan de ansatte på og brugerne af jobcentret i Nakskov se frem til, at det formentlig bliver nemmere at finde et sted og parkere sin bil.

Jobcentret er placeret i et af afsnittene i Campus Nakskov, og Lolland Byråd har afsat 2,1 million kroner til at anlægge en supplerende p-plads ved jobcentret ved Lillievej. Det sker som led i de mange lånefinansierede, fremrykkede anlægsopgaver, der skal få gang i samfundet igen ovenpå coronakrisen.

- Der er et trafikalt kaos ved jobcentret i forhold til at finde en ledig p-plads, og der skal nu anlægges en ny, ekstra p-plads med fliser eller asfalt på et nuværende græsstykke. Det får vi 50 yderligere pladser ud af, oplyser sektorchef for Service og Bygninger, Lars Gram, Lolland Kommune.

- Desuden er den nuværende, udvidede parkeringsplads anlagt på knust beton, og der skal laves en form for båse-system, da de parkerede holder med for stor afstand imellem bilerne. Vi forestiller os, at der bankes nogle træpæle ned i græsplænen, der støder op til p-pladsen, så de parkerende får en indikation af, hvor de må parkere, tilføjer Lars Gram.

Så det skulle også gerne sikre en bedre udnyttelse af den eksisterende parkeringsplads.

Lars Gram oplyser, at opgaven kommer i et lille, begrænset udbud, hvor også Park og Vej får lov at byde. Der håbes på en god pris, og så er der en tidsplan, der skal overholdes.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce