cookie-og-privatlivspolitik
Nikolai Café har lige omkring et år på bagen. Nu søger Pia Skovsgaard nye kræfter.
Nikolai Café har lige omkring et år på bagen. Nu søger Pia Skovsgaard nye kræfter.
Foto: Lisbet Rasmussen

Lolland

Café sat til salg

For Pia Skovsgaard og hendes mand hænger det dårligt sammen at bo langt oppe på Sjælland og drive café i centrum af Nakskov.
17. september 2020 kl. 21:14 Af Andreas Johansen

Annonce

NAKSKOV Der er ikke nok timer i døgnet til af bo langt oppe på Sjælland, have fuldtidsjobs og passe Nikolai Café. Derfor har Pia Skovsgaard og hendes mand, Thomas, der ejer bygningen, cafeen ligger i, valgt at sætte den et år gamle forretning til salg. Men det er nu ikke noget, der haster, understreger Pia Skovsgaard.

- Placeringen er så fed. Det er et skønt sted med et stort potentiale, og vi vil gerne vil være med til at bidrage til noget byliv, noget aktivitet, så vi valgte at kickstarte det selv, fordi vi følte, der manglede en cafe, forklarer Pia Skovsgaard.

Planen har hele tiden været, at den skulle på lokale hænder. Det giver flere muligheder for at udvikle på konceptet og være nærværende. Men det haster ikke med at få cafeen afhændet.

- Det er ikke, fordi vi giver op, eller vi ikke tror på, cafeen kan tjene penge. Vi er klar til at vente på den rigtige, der kan og vil overtage det, og vi har et fedt personale, der kører butikken super godt. Og her får man en nøgleklar løsning, der fungerer med det samme, der er procedurer for det hele, og hvis en eventuel køber ikke er helt tryg ved regnskaber og den slags, finder vi ud af at hjælpe dem lidt på vej, så de kan fokusere på at udvikle Nikolai Café i den retning, de ønsker at dreje den i, forklarer Pia Skovsgaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce