cookie-og-privatlivspolitik
Dorthe Blumensaadt er delvist selvlært og delvist uddannet via diverse kurser som blomsterbinder. Hun har desuden intet mindre end 25 års erfaring fra arbejdet i stueplante- og binderiafdelingen i Steen's Planteskole.
Hun og hendes bror overtog planteskolen fra deres far for 10 år siden, men de arbejder fortsat side om side alle tre.
- Min far siger, at han er på tålt ophold, men vi kan ikke undvære ham, sagde Dorthe Blumensaadt og høstede latter fra de fremmødte.

7

Billeder

Dorthe Blumensaadt er delvist selvlært og delvist uddannet via diverse kurser som blomsterbinder. Hun har desuden intet mindre end 25 års erfaring fra arbejdet i stueplante- og binderiafdelingen i Steen's Planteskole. Hun og hendes bror overtog planteskolen fra deres far for 10 år siden, men de arbejder fortsat side om side alle tre. - Min far siger, at han er på tålt ophold, men vi kan ikke undvære ham, sagde Dorthe Blumensaadt og høstede latter fra de fremmødte.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Demonstration i drivhuset

Dorthe Blumensaadt gav inspiration til julens dekorationer
22. november 2021 kl. 19:40 Af Rikke Folm Berg

NØRREBALLE Demonstrationen søndag eftermiddag hos Steen's Planteskole ved Nørreballe var af den mest fredsommelige af slagsen. Det var nemlig en såkaldt juleblomsterdemonstration, hvor medindehaver af Steen´s Planteskole, Dorthe Blumensaadt, trin for trin viste, hvordan hun går til værks, når hun laver juledekorationer. Det være sig både udendørs pynt til døren, kalenderlysdekorationer og forskellige typer af adventskranse.

Det var Haveselskabet - Lolland-Falster afdeling, der sammen med Dorthe Blumensaadt havde arrangeret demonstrationen, som fandt sted i drivhuset hos Steen's Planteskole i Nørreballe - i øvrigt med en opfordring til deltagerne om at tage godt med varmt tøj på.

Knap 20 kvinder tog imod tilbuddet og indfandt sig iklædt varme jakker i de opstillede plastikstole i drivhuset - og selvom der også var opstillet et par varmelamper, måtte en enkelt af dem alligevel ud i bilen efter et tæppe at pakke sig ind i.

Demonstrationen viste sig at være en kærkommen lejlighed til at blive inspireret til efterfølgende selv at fremstille dekorationer i tråd med, hvad Dorthe Blumensaadt havde vist og fortalt.

- Jeg elsker at lave sådan noget derhjemme, men det er første gang, jeg har meldt mig til sådan noget her. Det er virkelig inspirerende og på et plan, hvor alle kan være med. Jeg har fået gode tricks allerede, hviskede Liselotte Hansen undervejs i demonstrationen, hvor der blev givet tips til arbejdet med grønmalet rustfri ståltråd, planter, oasis, lys og bånd.

Annonce

Der var efterfølgende lodtrækning af de fine dekorationer fra demonstrationen, ligesom der var mulighed for at handle med fem procent rabat, hvis man var medlem eller meldte sig ind i Havecentrets kundeklub.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE