cookie-og-privatlivspolitik
Patrick Smith viste sin nye tatovering frem fredag aften.
Patrick Smith viste sin nye tatovering frem fredag aften.
Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix

Lolland

Det er hårdt hver fredag

Det er hårdt at have en søn, folk i hele landet kender og har et forhold til. Tanja Kongstad er mor til Patrick Smith, der repræsenterer Lolland i årets X Factor.
18. marts 2019 kl. 18:40 Af Andreas Johansen

Annonce

- Det er så mega hårdt at tage af sted hver fredag for at se ham. Det er det samme man gør sådan rent praktisk, men man ved jo aldrig, hvad der sker. Det er hårdt at sidde på kanten af sædet hver gang, fortæller Tanja Kongstad, mor til Patrick Smith, der med en kæk atitude og en guitar over skulderen har charmeret og opdelt danskerne fredag efter fredag.

Det er en emotionel rutsjebane, for det kan gå alle veje, når hendes søn står på scenen. To uger i streg var han i Farezonen, og det var svært for mor Tanja. Men det er heller ikke nemt, når der er medgang.

- Jeg begyndte at tude, da det gik op for os, at han ikke skulle i Farezonen for første gang i fredags- selv hans far tudede, så han måtte låne et tørkløde, og det ser man ikke så tit, fortæller Tanja Kongstad.

Det er heller ikke let at ignorere de til tider grimme kommentarer, folk på internettet har om hendes søn:

- Hvor har nogle mennesker ikke et liv. At de ikke kan lide musikken eller Patrick, det er fint, men at bruge skældsord kalder ham grimme ting, fordi han ikke falder i deres smag, det er sgu ikke okay. Jeg går ind og liker det, der skal likes af glade kommentarer, det andet gider jeg ikke læse, fortæller hun.

Men det bliver heldigvis til flere positive kommentarer end negative, og det betyder noget for Tanja. Hun ser ikke sin søn meget i disse måneder, hvor X Factor tager det meste af hans tid.

Jeg prøvede på at lokke ham hjem her i dag, men altså de har et mega stramt program, men vi savner ham hernede, siger Tanja Kongstad.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce