cookie-og-privatlivspolitik
Dan Jensen stopper efter syv år i spidsen som direktør for Nakskov Mill Foods A/S.
Dan Jensen stopper efter syv år i spidsen som direktør for Nakskov Mill Foods A/S.
Foto: Arkiv

Lolland

Direktør i morgenmads-virksomhed stopper

70 medarbejdere i lokal morgenmadsproducentvirksomhed skal have ny direktør.
15. marts 2019 kl. 06:30 Af Jesper Bøgh

Annonce

NAKSKOV Nakskov Mill Foods A/S skal have ny administrerende direktør.

Det blev de 70 medarbejdere i den lokale morgenmadsproducentvirksomhed orienteriet om onsdag eftermiddag på virksomheden.

Efter syv succesrige år har 51-årige Dan Jensen efter eget ønske valgt at fratræde sin stilling. Der er endnu ikke aftalt en dato for fratrædelsen.

Dan Jensen har stået i spidsen for Nakskov Mill Foods A/S siden 2012. Beslutningen om at stoppe har været undervejs siden november sidste år.

- Jeg står over for at forhandle en ny treårig kontrakt, og jeg har svært ved at se mig selv i jobbet i endnu tre år. Hvis jeg skal prøve noget andet, så er det ved at være nu, og samtidig må jeg erkende, at kørslen fra mit hjem i Køge til Nakskov slider, begrunder Dan Jensen sin beslutning.

- Samtidig skal virksomheden i gang med store investeringer for omkring 20 millioner kroner, og jeg føler derfor, at det er det rigtige tidspunkt, at der kommer nye kræfter til, tilføjer Dan Jensen.

Siden han tiltrådte som administrerende direktør, har han formået at vende tabsgivende drift til årlige overskud, hvilket er sket i kraft af en målrettet satsning på produktudvikling.

Det har betydet, at virksomheden har ændret fokus fra udelukkende at være producent af morgenmadsprodukter til at være en virksomhed med stor ekspertise indenfor ekstrudering. Senest har Nakskov Mill Foods A/S udvidet sin produktion med fremstilling af ekstruderet plantebaseret protein til køderstatning. Et marked der spås stort potentiale.

- Det er en verdensklassefabrik med et toptrimmet personale, jeg siger farvel til. Jeg er stolt af, hvad vi har opnået, og jeg er pavestolt af det stærke team, der er på virksomheden. Det har været syv fantastiske år her i Nakskov, siger Dan Jensen, der endnu ikke er afklaret omkring, hvad fremtiden bringer rent jobmæssigt.

- Nu vil jeg koncentrere mig 100 procent om at få overdraget Nakskov Mill Foods A/S på den bedst tænkelige måde, og først herefter vil jeg tage stilling til, hvad mit fremtidige arbejdsliv kommer til at indeholde, siger han.


Ny direktør på plads

Bestyrelsesformand hos Nakskov Mill Foods A/S, Jesper Fogtmann, beklager Dan Jensens beslutning.

- Dan har været et stort aktiv for virksomheden, og vi kan takke ham og medarbejderne for, at vi i dag står med en sund virksomhed med stort potentiale. Vi har haft kendskab til Dans ønske om at stoppe siden november sidste år. Derfor har vi haft god tid til at forberede os på den nye situation, og vi har udpeget en ny direktør, siger Jesper Fogtmann.

Christian Bring, der i dag er administrerende direktør hos Crispy Food A/S, bliver ny direktør hos Nakskov Mill Foods A/S og vil fremadrettet lede begge virksomheder.

Som yderligere led i denne organisationsændring vil salgs- og markedsføringsaktiviteter i begge selskaber blive sammenlagt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce