cookie-og-privatlivspolitik
Mads Langer har været i studiet og indspillet et nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé og Sam Smith.
Mads Langer har været i studiet og indspillet et nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé og Sam Smith.
Foto: Privat

Lolland

Drive-in-koncerter

Mads Langer og Carl Emil Petersen på visit.
02. juni 2020 kl. 09:35 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Nakskov er med på beatet, når det gælder om at tænke anderledes i forhold til at afholde koncerter midt i en coronatid. Mads Langer og Carl Emil Petersen gæster således det nye tilbud, "Nakskov drive-in-koncerter" 19. og 20. juni.

Også Hr. Skæg kan opleves på p-pladsen ved Nakskov Idrætscenter.

Det er via et samarbejde mellem repræsentanter fra Nakskov Idrætscenter, aktivitetsudvalget i Nakskov Handel & Erhverv, Sydhavs Jazz og Blues samt Løvehjerterne, at det er lykkedes at stable arrangementet på benene i løbet af kort tid.

Det er sket på initiativ fra Line Spure Mlynek, indehaver af Råk og Rul, og eventmanager Katrine Hartmann fra handelstandsforeningen.

- Der er langt mellem arrangementerne grundet coronakrisen, og det er en af årsagerne til initiativet, som vi selvfølgelig håber, at folk vil bakke op, siger Katrine Hartmann.

Fredag 19. juni optræder Carl Emil Petersen, der er tidligere forsanger i Ulige numre, klokken 18.30-19.30. Dagen efter kommer Hr. Skæg - kendt fra Ramasjang - klokken 13-13.50 og drive-in-arrangementet sluttes af med Mads Langer, der går på scenen klokken 19.30-20.30.

Billetsalget starter tirsdag hos Meny i Nakskov eller på www.billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce