cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Lise Ravnkilde

Lolland

En overrasket lokal hotdog-finalist klar til DM

Om halvanden uge indtager Robert Olsen scenen ved DM i hotdog-spisning, og det kom bag på den nye deltager, at kvalifikationen gik så godt.
24. maj 2019 kl. 07:11 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

LOLLAND Da 37-årige Robert Olsen fra Errindlev gik til disken i pølsevognen på Torvet i Maribo, var det egentlig ikke med intentionen om at skulle være landets hurtigste til at spise hotdogs. Muligheden for at spise så mange hotdogs, han kunne på 15 minutter, og blot betale 100 kroner for maden var ikke til at stå for.

Og sulten var han da alligevel. På de 15 minutter gled 20 hotdogs ned - og det skete, som var de nærmest luft. Bagefter havde han det dog lidt dårligt, men ikke så meget, at det skræmmer ham før finalen fredag 31. maj.

Robert Olsen ser sig selv som en helt almindelig mand, der spiser helt almindeligt mad - og faktisk slet ikke så meget af det. Han arbejder til dagligt hos en entreprenør, og hans livret er flæskesteg med hele svineriet, når der altså ikke lige er hotdogs på menuen.

Det hotdog-elskende mand fra Errindlev har dog tidligere taget del i en lignende konkurrence. Det var for 17 år siden, hvor han spiste fire hotdogs på to minutter.

Til finalen er han kvalificeret som den i landet, der har spist flest hotdogs, og når han indtager scenen på Gammel Torv i Aalborg, er det for at sætte en masse hotdogs til livs, som består af pølse, brød, ketchup, sennep og rå løg.

- Nu er de 10 finalister til dette års finale fundet, og jeg kan allerede garantere, at der bliver kamp om trofæet, æren og rejsegavekortet på 20.000 kroner. Ruben, den forsvarende og seksdobbelte hotdogmester, har i år valgt ikke at stille op og forsvare sin titel, siger Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg.

- Det efterlader et bredt og meget lige finalefelt, der nu er helt åbent. Finalen ved dette års Danmarksmesterskab i hotdogspisning er mere spændende end nogensinde før, og det tyder på, at alt kan ske.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce