cookie-og-privatlivspolitik
Når Emil besøger sin familie i Nakskov, får vej- og trafikskiltene i byen ofte en afvaskning.
Når Emil besøger sin familie i Nakskov, får vej- og trafikskiltene i byen ofte en afvaskning.
Foto: Andreas Johansen

Lolland

En tak til Emil, der vasker skilte

Emil Krogh Petersen fik et brev og en pakke fra politiet som tak for den store indsats.
14. oktober 2020 kl. 14:22 Af Andreas Johansen

Annonce

NAKSKOV Tidligere på året skrev Folketidende om Emil Krogh Petersen, der vasker vej- og trafikskiltene i byen, når han er hjemme på besøg. Den frivillige indsats har nu kastet et takkebrev fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi af sig. Det mener nemlig, at en sådan indsats er noget, der er værd at sige tak for.

- Vi går jo ikke normalt og belønner folk på den måde, men det her var en lidt særlig lejlighed. En af vores betjente kender godt til Emils arbejde med at vaske skilte, og han har faktisk også været forbi politistationen i Nakskov, så man nu kan se, at det er politiet, der holder til her, forklarer Palle Hansen, kommunikationsmedarbejder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I brevet fra politiet stod følgende:

"Hermed en lille erkendtlighed for det flotte stykke arbejde med afvaskning af færdselstavler, som du har udført og fortsat udfører til stor glæde for borgerne i Nakskov. Billederne fra Nakskov politistation er blevet forevist ledelsen i Næstved, der med det samme støttede op omkring denne lille gave. På vegne af Sydsjælland og Lolland-Falsters politi vil jeg takke for det fine arbejde og ønske dig rigtig god arbejdslyst fremover."

Emil Krogh Petersen har flere gange høstet store roser for sin frivillige indsats, herunder adskillige kommentarer og erkendtligheder fra forskellige lokale virksomheder, der ville belønne hans arbejde med at holde Nakskov pæn og ren. Og han er glad for anerkendelsen.

- Jeg havde ikke troet, at jeg ville vågne op en dag og modtage en pakke fra politiet. Det er jo ikke bare ingenting. For mig er det en vild gave at modtage, og derfor vil jeg også fortsætte med mit skiltevaskeri, når jeg kan. Det gør mig glad, at det gør andre folk glade og mere sikre.

Læs tidligere artikel: "Vasker skilte for sjov"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce