cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lolland

Erfarne havnehøkere vender tilbage til Femø

Butik bliver sommeråben.
26. marts 2020 kl. 20:30 Af Marianne Knudsen

Annonce

FEMØ Det er lykkedes Femø Beboerforening at finde et "nyt" købmandspar til øen:

- Vi er glade for at være nået til enighed med ægteparret Sussie og Bo Brøchner-Nielsen om lejemålet som havnehøkere i Det Gule Magasin, så vi er klar til at tage imod sejlere, jazzgæster og andre turister, når sol og varme vender tilbage - og coronaen forhåbentlig er holdt op med at begrænse udfoldelsesmulighederne, siger formand for Femø Beboerforening, Ulrik Andreasen.

Parret, der har næsten otte års erfaring bag sig i den samme butik, men som sagde op, fordi der var for lidt at lave om vinteren, vender nu tilbage til en sæsonåben butik.

- Vi satser på åbning til pinse og glæder os meget til at stå bag disken igen i Havnehøkeren og gense alle, lyder det fra parret.

Femø Beboerforening, som ejer Det Gule Magasin, satser på en kombination af nethandel med bestilling og udlevering i butikken og begrænset udbud af frisk-varer i vinterperioden.

Åbningstiden uden for sommersæsonen begrænses, og butikken skal fungere som møde- og hyggested for femøbeboere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05

AF: JOHN WENNERWALD

Vinteren kommer 15. marts 2020 kl. 20.30

Annonce