cookie-og-privatlivspolitik
De evakuerede blev samlet i Lalandias sportshal.

31

Billeder

De evakuerede blev samlet i Lalandias sportshal.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Evakueringstest af Lalandia

Lalandia holdt i går stor evakueringsøvelse.
22. september 2021 kl. 18:55 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Omkring klokken 17.30 i går måtte Lalandias Aquadome evakueres på grund af brand. Det var dog kun en simuleret en af slagsen, men ikke desto mindre måtte de over 100 frivillige, der havde tilmeldt sig til at være badegæster i dagens anledning, op af vandet.

Der blev nemlig trænet både evakuering af gæster og arbejdsgange for personalet i tilfælde af brand eller lignende nødsituation i Lalandia.

Selv om alle slap ud i live ovenpå gårsdagens evakueringsøvelse, så er der dog plads til forbedringer, fortæller HR-chef på Lalandia Pia Danielsen, der havde det store overblik over øvelsen.

- På nogle punkter gik øvelsen fint, og på andre punkter er der nogle ting, vi lige skal have rettet op. Det er også derfor, vi gør det. Vi skal have fundet ud af, om det er skarpt nok - det, der står på brandkortene - og virker det. Meget af det virker heldigvis, men der er nogle ting, vi skal have justeret, fortæller hun og fortsætter:

- Et eksempel kan være, at inde i servicecentret skal man tænke så langt, at der kan komme nogle senere og tjekke ind i husene. De skal derfor huske at have en computer-ankomstliste med ud, så folk kan få udleveret nøgler. Det står ikke på nogle af brandkortene.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE