cookie-og-privatlivspolitik
Formanden for Lokallisten Lolland, Jørgen A. Andersen, aflagde en ultrakort beretning ved listens generalforsamling. For 2020 var året med corona og derfor med meget få aktiviteter.
Formanden for Lokallisten Lolland, Jørgen A. Andersen, aflagde en ultrakort beretning ved listens generalforsamling. For 2020 var året med corona og derfor med meget få aktiviteter.
Foto: Lise Ravnkilde

Lolland

Få aktiviteter i corona-år - fokus på kommende valg

Generalforsamlingen hos Lokallisten Lolland blev hurtigt overstået, mange ideer til politiske fokuspunkter.
07. oktober 2021 kl. 22:53 Af Lise Ravnkilde

LOLLAND Det tog ikke en gang fem minutter, så havde formanden for Lokallisten Lolland, Jørgen A. Andersen, fremlagt sin beretning for 2020 ved foreningens generalforsamling tirsdag aften.

- På grund af corona har aktiviteterne været i bund, fortalte han.

Der blev til gengæld brugt lidt tid under eventuelt, hvor tre af de nyeste kandidater fremlagde deres input til det politiske grundlag.

Linda Sommer ønsker fokus på børn og familier, blandt andet med intensiveret indsats af sundhedsplejersker og etablering af en feriekoloni i Lolland Kommune. Tomoko Nielsen har fokus på internationalt samarbejde og vil gerne arbejde på at smelte grænserne mellem folk på Lolland og tilflyttere. Jonas Sylvester Kaspersen ønsker blandt andet mere tillid, fleksibilitet og iværksætteri til ledige.

Valg af nye medlemmer til bestyrelsen gik lige hurtigt, selv om der også skulle findes erstatninger for Brian Hansen og Leane Johansen, der brød ud af listen.

Annonce

Den nye bestyrelse ser således ud: formand: Jørgen Anker Andersen, kasserer: Niels Nielsen, medlemmer: Leo Christensen, Tomoko K. Nielsen, Heidi Kure Borre, Karsten Henrik Vie og Louise Larsen, som suppleant valgtes Jonas Sylvester Kaspersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE