cookie-og-privatlivspolitik
35 paneler i solcelleparken ved Horslunde blev ødelagt ved trafikuheldet. Vragdelene fra flugtbilen er indsamlet af politiet og befinder sig hos lokalpolitiet i Nakskov.
35 paneler i solcelleparken ved Horslunde blev ødelagt ved trafikuheldet. Vragdelene fra flugtbilen er indsamlet af politiet og befinder sig hos lokalpolitiet i Nakskov.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Flugtbilist i Citröen Saxo involveret i dyr påkørsel

Ødelagde solceller for 100.000 kroner plus moms.
09. juli 2019 kl. 14:45 Af Marianne Knudsen

Annonce

Det blev en dyr påkørsel, da en flugbilist mellem tirsdag 4. juni klokken 21 og onsdag 5. juni klokken 17 bragede ind i solcelleparken ved Horslunde og ramte flere solceller - og kørte fra stedet igen.

Det bliver en operation til omkring 100.000 kroner plus moms at få det repareret, siger ejeren af JN Energy Aps, Jens Mouridsen, der servicerer anlægget.

Om torsdagen var han og flere af hans ansatte på stedet for at koble de beskadigede solceller fra, så resten af parken fortsat kan levere strøm, mens forsikringsselskabet færdigbehandler sagen.

Der blev registreret 100 meter hjulspor efter det voldsomme færdselsuheld på Nakskovvej, hvor i alt 35 paneler blev berørt af påkørslen.

- Bilisten ramte fire forskellige stativer. Vedkommende er kørt igennem et, har snittet to og siddet fast i det fjerde, og det er lidt underligt, at vedkommende overhovedet har kunnet køre derfra igen, siger Jens Mouridsen.

Ud fra vragdelene er Jens Mouridsen og hans ansatte næsten også overbevist om, at flugtbilen, der påkørte solcellerne, var en sølvgrå Citröen Saxo VTS Sport, fordi den bruger en speciel slags reservedele, der var skraldet af - og en af de ansatte i firmaet har haft en sådan bil.

På påkørselsstedet drejer Nakskovvej pludselig uventet, og bilisten fortsatte med at køre lige ud i stedet for at følge vejen. Jens Mouridsen mener, at bilen, der ifølge politiet kom med stor fart, fik kappet taget af.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce