cookie-og-privatlivspolitik
På Hotel Søpark kan hoteldirektør Rikke Lohse tilbyde værelser til dem, der ikke kan møde på job - og som måske har brug for mere arbejdsro, end hjemmet kan tilbyde. Internettet kan sagtens klare, at man rykker sin arbejdsplads ind på hotellet.

3

Billeder

På Hotel Søpark kan hoteldirektør Rikke Lohse tilbyde værelser til dem, der ikke kan møde på job - og som måske har brug for mere arbejdsro, end hjemmet kan tilbyde. Internettet kan sagtens klare, at man rykker sin arbejdsplads ind på hotellet.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Flyt på hotel og find arbejdsro

Hotel Søpark tilbyder hjemmearbejdsplads i hotelværelserne.
05. april 2020 kl. 09:01 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO Fra den ene dag til den anden gik Hotel Søpark i Maribo på vågeblus. Et lovende forår gik i sort, men hotellet, der er ejet af Milling-familien, lukkede ikke. Til gengæld blev hoteldirektør Rikke Lohse tilbage som eneste ansatte.

- Da trepartsaftalen var i hus, sendte vi alle ansatte hjem med fuld løn. Vi vil gerne sikre os, at de ansatte er klar, så snart det hele er overstået, og vi kan drive hotellet på normal vis. Det ville tage længere tid, hvis vi havde fyret vores ansatte, siger direktøren, der har en helt anderledes hverdag en tidligere.

Rikke Lohse tager sig af alle de opgaver, der tidligere var delt ud på mange ansatte. Der er dog også tid til det. For da Danmark lukkede ned, gik det stærkt med aflysninger af arrangementer og gæster, som meldte fra til overnatninger. Men lukke ville direktøren ikke - og hotellet har da heller ikke stået tomt.

- Vi har haft en del skandinaviske gæster, som har været på vej fra Sydeuropa og hjem til Norge eller Sverige. Der er også montører og forretningsrejsende, og hvis ikke vi holdt åbent, ville vi jo sende mange på gaden, som har brug for et sted at sove.

Stemningen på hotellet har også forandret sig. Det er, som om verden udenfor bringer folk tættere sammen.

- Jeg kommer måske med et ekstra stykke kage til gæsterne, og der er nogle, som kommer med is til mig. Det er, som om at nedlukningen af landet virker afstressende på folk, forklarer Rikke Lohse.

For nogle er der dog store bekymringer, og det er dem, som har planlagt store fester eller konferencer. Hotellet har allerede modtaget flere aflysninger af konferencer, og hver eneste gør ondt økonomisk, men når det handler om fester, forsøger Hotel Søpark at strække sig vidt.

- Vi gør, hvad vi kan for at holde på de bookinger, som vi har på fester. Blandt andet har vi lempet vores regler for afbestilling ganske betragteligt. Man kan i øjeblikket nærmest afbestille fra dag til dag.

For at få lidt ekstra liv ind på hotellet har Rikke Lohse valgt at åbne værelserne som hjemmearbejdspladser. Her kan man fra cirka 300 kroner leje værelset hele dagen, og på den måde måske finde en arbejdsro, som kan være svær at finde derhjemme.

- Man kan leje værelset som privatperson, men virksomheder kan også leje et eller flere værelser til deres ansatte. Vi har jo værelserne stående alligevel, og vi har fremragende internetforbindelse, så hvorfor ikke hjælpe hinanden, lyder det fra hoteldirektøren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce