Annonce
Lolland

Førte jobsamtale i sin Suzuki

Jobsamtalerne blev ført i port 1, 4 og 6, inden ansøgerne atter kunne vende snuden hjemad. De heldige kommer igen, når sæsonen begynder. Foto: Jan Knudsen

Knuthenborg Safaripark kaldte ansøgere til alternativ samtale.

KNUTHENBORG Normalt er det gæster, der holder i kø ved porthusene foran Knuthenborg Safariparks hovedindgang, men tirsdag eftermiddag er køen forbeholdt dem, der i den kommende sæson vil arbejde blandt de eksotiske dyr.

På grund af coronarestriktionerne kan samtalerne ikke finde sted på sædvanlig vis, og Anette Navne, der er camp- og gastronomisk chef i safariparken, havde ikke lyst til at tage 100 samtaler online.

- Jeg søgte et alternativ til at holde samtaler online, for det bliver så upersonligt på den måde, forklarer hun i en kort pause mellem bilerne i køen.

Løsningen skulle være noget sjovt og anderledes og gerne noget, der gav en god oplevelse, præcis som parken forventer, de kommende ansatte kan give til gæsterne, når man om lidt mere end en måned åbner til en ny sæson.

Ved at føre samtalerne i porthusene ved parkens hovedindgang kan der holdes god afstand, og efter en indledende samtale med Anette Navne bliver kandidaterne vist videre til enten bane fire eller seks, hvor de møder den ansvarlige for enten campområdet eller spisestederne.

- På den her måde får vi vist en smule af, hvem vi er i Knuthenborg, men vi får også et indtryk af kandidaterne, og det er vigtigt, forklarer Anette Navne.

I sin grå Suzuki afviklede Mikkel Kruse Nielsen fra Rødby sine to samtaler. Han har et sabbatår og vil ud at have noget praktisk erfaring. Knuthenborg har et stærkt brand, og hele campområdet ser han som et spændende projekt, han gerne vil være en del af.

At samtalen så er foregået fra hans bil til en medarbejder bag plexiglasset i betalingslugen har bestemt ikke gjort oplevelsen dårligere.

- På en måde er det mere uformelt ved at gøre det sådan, og det er mere trygt at sidde i sin egen bil fremfor i et fremmed kontor, forklarer han.

Godt nok måtte han vente i 45 minutter, før han nåede frem til sin samtale, men hellere vente lidt ekstra tid frem for at have samtale på computer.

- Jeg tror, vi er mange, som efterhånden er godt trætte af, at alt skal foregå online, så det er godt fundet på af Knuthenborg, siger Mikkel Kruse Nielsen, inden Suzukien kører retur mod Rødby.

Jobsamtalerne ved Knuthenborg Safariparks hovedindgang fortsætter onsdag.

Mikkel Kruse Nielsen var glad for den anderledes jobsamtale, selv om han havde siddet i kø længe, før det blev hans tur ved billetlugen. Foto: Jan Knudsen
Camp- & gastronomisk chef hos Knuthenborg Safaripark, Anette Navne, ville gerne have et alternativ til at holde jobsamtalerne online, og ved at holde dem i Maglemerporten var der god afstand, men stadighed mulighed for at se ansøgerne an. Foto: Jan Knudsen
  • Jobsamtalerne blev ført i port 1, 4 og 6, inden ansøgerne atter kunne vende snuden hjemad. De heldige kommer igen, når sæsonen begynder. Foto: Jan Knudsen
  • Mikkel Kruse Nielsen var glad for den anderledes jobsamtale, selv om han havde siddet i kø længe, før det blev hans tur ved billetlugen. Foto: Jan Knudsen
  • Camp- & gastronomisk chef hos Knuthenborg Safaripark, Anette Navne, ville gerne have et alternativ til at holde jobsamtalerne online, og ved at holde dem i Maglemerporten var der god afstand, men stadighed mulighed for at se ansøgerne an. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Annonce
Annonce
112

Bil i brand på motorvejen

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Nu skal pengene findes: Besparelser for 16 millioner kroner sendes i høring

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem

Annonce
Annonce
Lolland

Kæmpe kovending: Alligevel flertal for omfartsvej

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Indland

Over 800 butikker vil donere overskudsmad i påsken

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Guldborgsund

Ukendt fremtid præger lokal zoo

Guldborgsund

Revyen solgte ud: - Nu skal vi lige komme os over chokket

112

Tyskland skærper grænsekontrollen til EM i fodbold: Scandlines følger udviklingen