cookie-og-privatlivspolitik
Jobsamtalerne blev ført i port 1, 4 og 6, inden ansøgerne atter kunne vende snuden hjemad. De heldige kommer igen, når sæsonen begynder.

3

Billeder

Jobsamtalerne blev ført i port 1, 4 og 6, inden ansøgerne atter kunne vende snuden hjemad. De heldige kommer igen, når sæsonen begynder.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Førte jobsamtale i sin Suzuki

Knuthenborg Safaripark kaldte ansøgere til alternativ samtale.
24. februar 2021 kl. 13:20 Af Palle Nevad Frandsen

KNUTHENBORG Normalt er det gæster, der holder i kø ved porthusene foran Knuthenborg Safariparks hovedindgang, men tirsdag eftermiddag er køen forbeholdt dem, der i den kommende sæson vil arbejde blandt de eksotiske dyr.

På grund af coronarestriktionerne kan samtalerne ikke finde sted på sædvanlig vis, og Anette Navne, der er camp- og gastronomisk chef i safariparken, havde ikke lyst til at tage 100 samtaler online.

- Jeg søgte et alternativ til at holde samtaler online, for det bliver så upersonligt på den måde, forklarer hun i en kort pause mellem bilerne i køen.

Løsningen skulle være noget sjovt og anderledes og gerne noget, der gav en god oplevelse, præcis som parken forventer, de kommende ansatte kan give til gæsterne, når man om lidt mere end en måned åbner til en ny sæson.

Ved at føre samtalerne i porthusene ved parkens hovedindgang kan der holdes god afstand, og efter en indledende samtale med Anette Navne bliver kandidaterne vist videre til enten bane fire eller seks, hvor de møder den ansvarlige for enten campområdet eller spisestederne.

Annonce

- På den her måde får vi vist en smule af, hvem vi er i Knuthenborg, men vi får også et indtryk af kandidaterne, og det er vigtigt, forklarer Anette Navne.

I sin grå Suzuki afviklede Mikkel Kruse Nielsen fra Rødby sine to samtaler. Han har et sabbatår og vil ud at have noget praktisk erfaring. Knuthenborg har et stærkt brand, og hele campområdet ser han som et spændende projekt, han gerne vil være en del af.

At samtalen så er foregået fra hans bil til en medarbejder bag plexiglasset i betalingslugen har bestemt ikke gjort oplevelsen dårligere.

- På en måde er det mere uformelt ved at gøre det sådan, og det er mere trygt at sidde i sin egen bil fremfor i et fremmed kontor, forklarer han.

Godt nok måtte han vente i 45 minutter, før han nåede frem til sin samtale, men hellere vente lidt ekstra tid frem for at have samtale på computer.

Annonce

- Jeg tror, vi er mange, som efterhånden er godt trætte af, at alt skal foregå online, så det er godt fundet på af Knuthenborg, siger Mikkel Kruse Nielsen, inden Suzukien kører retur mod Rødby.

Jobsamtalerne ved Knuthenborg Safariparks hovedindgang fortsætter onsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce

ANNONCE