cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Free/Colourbox.com, arkivfoto

Lolland

Forældre sure over tvungen frokostordning

Byråd vil diskutere børns frokost frem mod næste budget.
30. november 2018 kl. 14:30 Af Birgitta Andersen

Annonce

LOLLAND Nogle forældre i Dannelunde Børnehave, Idrætsbørnehaven Gaia, Møllebakken og Børnehuset Vandloppen er utilfredse med, at de bliver tvunget ind i en betalt frokostordning til 570 kroner om måneden pr. barn.

Det kom frem på torsdagens byrådsmøde. Flere politikere har hørt fra utilfredse forældre. Den sunde frokost er valgt demokratisk med små flertal.

- Jeg har selv fået henvendelse af forældre på Møllebakken, der var frustrerede over at skulle betale for noget, de ikke vil have. Det ærgrer mig, at man ikke har været bedre til at få forældrene med på vognen, sagde Marie-Louise Brehm Nielsen fra Din Stemme på byrådsmødet.

Flere politikere erkendte, at der kan være problemer med valget, da nogle forældre har friplads men alligevel en stemme. Derfor vil udvalgsformand Kasper Roug (S) se på ordningen i forbindelse med næste års budget. Eric Steffensen (DF) spurgte, om en sund frokost skal være en kommunal opgave og advarede mod at gøre institutionspriserne så høje, at tilflyttere ikke tiltrækkes.

Læs mere i Folketidendes papiravis fredag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce