cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lolland

Forening: Brug rapport konstruktivt

Nordic Medicares administrerende direktør svarer under protest på den konkrete kritik, rapporten rummer.
13. september 2019 kl. 15:30 Af David Arnholm

Annonce

NAKSKOV Den omstridte rapport om patienternes tilfredshed med Nordic Medicares klinik i Nakskov bør bruges til gavn for patienterne, mener foreningen Nærsamfund.

- Rapporten bør give grundlag for en konstruktiv dialog mellem regionen og firmaet i stedet for at skyde hinanden i skoene, at det er meningsløst, siger formand John Povlsen.

Nordic Medicares administrerende direktør svarer i Folketidende fredag på den konkrete kritik, rapporten rummer. Men han gør det under protest, for han mener, rapporten bygger på et forkert grundlag. Blandt andet siger han, at det er foreningen Nærsamfund, der har udpeget 10 patienter til en fokusgruppe. Det afviser John Povlsen.

- Vi har udpeget fem personer til at prøve spørgsmål af på, men vi har ikke udpeget nogen til en fokusgruppe. Jeg ved ikke en gang, hvem der har siddet i fokusgruppen, men hvis de fem er blevet brugt til noget andet, er det i hvert fald ikke vores ansvar. Så selvom jeg gerne ville, at vi havde en stor indflydelse, har vi ikke lavet den bommert, de omtaler, siger han.

Læs artiklen "11 ønsker til Nordic Medicares klinik" i fredagens Folketidende, hvor du kan læse direktørens svar på alle punkterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce