cookie-og-privatlivspolitik
Maribo Turistforening for Nord-, Syd- og Midtlolland sørger blandt andet for at både lokale og turister kan komme på byvandring med vægterne. Et tiltag som hver sommer tiltrækker masser af gæster.
Maribo Turistforening for Nord-, Syd- og Midtlolland sørger blandt andet for at både lokale og turister kan komme på byvandring med vægterne. Et tiltag som hver sommer tiltrækker masser af gæster.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Forening dropper kontingentet

I 2021 slipper medlemmerne af turistforeningen på Nord-, Syd- og Midtlolland for at betale kontingent.
16. maj 2021 kl. 10:30 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO Siden coronaen kom ind i landet i begyndelsen af 2020, har det været hårdt for både erhvervsdrivende og private på Lolland. Økonomien er mere usikker, og restriktionerne har ramt indtjeningen hos masser af landsdelens virksomheder, små som store.

I bestyrelsen for Maribo Turistforening for Nord-, Syd- og Midtlolland har man besluttet at hjælpe sine medlemmer ved at fritage dem for kontingent i 2021. Uanset om det er erhvervsmedlemskaber eller menige medlemmer.

- Vi har en fornemmelse af, at flere af vore erhvervsmedlemmer og også private medlemmer økonomisk har haft mere end rigeligt at se til på grund af Covid 19-pandemien. Kan vi komme dem i møde ved at fritage dem for at betale kontingent til Turistforeningen i 2021 og bevare dem som medlemmer fremover, så skal det betragtes som en gestus fra vores side, siger turistforeningens formand, restauratør Max Christensen.

Aktiviteterne i foreningen har været begrænset på grund af pandemien, men økonomien i turistforeningen er god nok til, at man kan tillade det hensyn overfor medlemmerne.

Bestyrelsen tog beslutningen på et møde forud for generalforsamlingen, der i år vil finde sted på Hotel Søpark Maribo.

Annonce

Det bliver 1. juni, og her kan medlemmerne være med i en fællesspisning fra klokken 17. Medlemmerne skal betale for maden, og tilmelde sig spisningen på forhånd.

Som traditionen foreskriver det, vil generalforsamlingen ikke kun bestå af beretning, regnskab, valg til bestyrelse og debat, men der vil også være et aktuelt turismerelateret indlæg, som måske kan være med til at skabe lidt debat.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE