cookie-og-privatlivspolitik
Harald Krabbe har lavet en ny bryg af kirsebærrene. Det er en alkoholfri saft/juice på små flasker og i bag på tre liter.

2

Billeder

Harald Krabbe har lavet en ny bryg af kirsebærrene. Det er en alkoholfri saft/juice på små flasker og i bag på tre liter.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Frederiksdal Kirsebærvin sender lille ny ud i verden

Kirsebærsaften - uden alkohol - er blevet populær.
09. april 2020 kl. 15:34 Af Marianne Knudsen

Annonce

FREDERIKSDAL Siden 2006, hvor de tre samarbejdspartnere bag Frederiksdal Kirsebærvin begyndte at lave kirsebærvin på Frederiksdal Gods, er der skabt 10 forskellige produkter.

Speicelt den seneste lancering, cherry juice - eller på dansk koncentret kirsebærsaft - har kunderne taget godt imod. Vineriet er netop ved at sende små prøver ud i verden, så trendsætterne, der styrer tendenserne, kan prøvesmage kirsebærsaften.

- Kirsebærsaften er håndtappet på 50 små prøveflasker med 250 ml i, og virksomheden SEiMEi i Nakskov har hjulpet os med at få skruelåg på, fortæller godsejer Harald Krabbe.

Flaskerne er nu på vej til Mellemøsten, USA og Tyskland.

- Cherry juice er en ikke-alkoholisk oplevelse til maden, der giver en vinøs oplevelse, der altså minder om vin, og folk oplever, hvad en god saft er. Det kan de simpelthen smage. Det rykker helt vildt, og det havde vi ikke set komme, tilføjer Harald Krabbe.

Med kirsebærsaften har vinmagerne måske ramt lige ind i den nye tendens med at drikke mindre alkohol, som flere og flere, især unge voksne i 20'erne, er med på.

Kirsebærtræerne, der snart blomstrer igen, vokser dog ikke ind i himlen her under coronakrisen, hvor Frederiksdal Kirsebærvin har måttet opsige en del medarbejdere for at kunne være sikker på at komme igennem den økonomiske afmatning, som øget hjemmeliv samt bar- og restaurantnedlukninger medfører.

- Noget af tabet får vi dog dækket via vores salg over nettet, og vi holder åbent i påsken i Vineriet med corona-afstandsstriber på gulvet, siger Harald Krabbe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce