cookie-og-privatlivspolitik
Katrine Hartmann, Bente Andersen og Aase Møller ser alle frem til, at de mindre butikker kan åbne igen på mandag.

4

Billeder

Katrine Hartmann, Bente Andersen og Aase Møller ser alle frem til, at de mindre butikker kan åbne igen på mandag.
Foto: Marianne Knudsen

Lolland

Glæder sig til liv i gågaden igen

- Det er dejligt, at butikkerne kan åbne "rigtigt", siger Nakskov Handel & Erhvervs eventmanager.
25. februar 2021 kl. 15:20 Af Marianne Knudsen

NAKSKOV Nyheden om, at der fra på mandag igen kan handles i landets butikker blev godt modtaget i gågaden i Nakskov i går.

De såkaldte udvalgsvarebutikker, som sælger eksempelvis sko eller tøj, kan nu åbne igen, så længe butikken ikke er større end 5.000 kvadratmeter. I de større butikker skal kunderne bestille en tid før besøget.

- Vi glæder os til, at der kommer liv i gaden igen, forsikrede Aase Møller, der var en tur igennem Søndergade med veninden Bente Andersen, og Aase ser nu frem til at få købt nogle striktrøjer på mandag.

- Dem får du da ikke brug for. For hvis der er nogen retfærdighed til ovenpå denne skyggetilværelse, så bliver det en god sommer i år, lød det straks fra Bente.

Bente Andersen selv ser - som mange andre - frem til at blive klippet, men den går altså ikke endnu. Så i de første butiksbesøg efter genåbningen vil hun gå på jagt efter en vinterfrakke, inden de bliver pakket væk igen.

Annonce

- Ja, det er dejligt, at butikkerne kan åbne "rigtigt", lød det også fra Nakskov Handel & Erhvervs eventmanager, Katrine Hartmann:

- Mange butikker har jo haft online-salg, facebook-salg eller click og collect, men mon ikke vi allesammen glæder os til at komme ud at shoppe, når vi overholder retningslinjerne om at spritte hænderne af, bruge mundbind og vente med at gå ind, indtil en anden kunde går ud, hvis der er mange i butikken?


Bytte gaver

Rigtig mange skal formentlig også ud at bytte julegaver nu, og Nakskov Handel & Erhverv opfordrer kunderne til at støtte de lokale butikker ved at bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis - i stedet for at forlange pengene tilbage.

I Expert, der har haft click og collect, siger butiksdirektør Per Friis, at mandag bliver lige så dejlig som jul.

- Vi har flyttet om i butikken, og så er det ellers væltet ind med varer, som vi ikke har kunnet bremse, så vi åbner med oprydningsudsalg, og så ved vi også, at der kommer mange, der skal have repareret noget, siger Per Friis.

Annonce

Læs også artiken fra Sakskøbing: "Butikker er klar til fejring og til nye aktiviteter"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce

ANNONCE