cookie-og-privatlivspolitik
Lynge Chorel med rollator og Ejnar Thygesen i kørestol spiller i forvejen petanque og blev bidt af dåsekast.

18

Billeder

Lynge Chorel med rollator og Ejnar Thygesen i kørestol spiller i forvejen petanque og blev bidt af dåsekast.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

God opbakning om nyt tiltag

Hyggelig høstfest i Bøgelunden mere flere forskellige aktiviteter.
20. september 2021 kl. 20:40 Af Marianne Knudsen

HORSLUNDE Plejecenter Bøgelunden i Horslunde forsøgte sig søndag med at holde høstfest, og mange bakkede op ved at deltage med aktiviteter og boder eller at komme forbi.

4 H-gården havde både kaniner og pony med og deltog med lopper og tilbud om dåsekast. Man kunne foreslå, hvad to kaniner skal hedde, og dåsekast, det blev to af beboerne bidt af. Lynge Chorel og Ejnar Thygesen spiller i forvejen petanque, og det med dåsekast kommer nu måske på aktivitetsskemaet.

Der var også udstilling af veterantraktorer, men det var især de gamle knallerter, som den tidligere automekaniker Georg Nielsen gerne ville se. Mange så dog især frem til at opleve Gustav Winklers søn synge fra hans fars repertoire.

To rickshawcykler var desuden kørt i strategisk stilling, men det er svært at få frivillige til at træde i pedalerne. I stedet er der måske nogen, der kan byde ind med at bage en kage eller læse en historie indimellem, foreslår teamleder Stine Bang.

Ved centret græssede Bøgelundens køer og får også, dog i glasfiber. Dem viste Tage Krogsgaard, der godt ved, at de ikke er levende, frem.

Annonce

- Nogle af vores borgere har nemmere ved at komme op, fordi de lige skal se, hvordan det går med dyrene, og så er de jo bedre end et billede til at få borgerne til at tale om før, nævner Stine Bang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE