cookie-og-privatlivspolitik
I uge 41 bliver Maribo fyldt med forskellige former for håndarbejde. Her vil man kunne opleve alt fra den helt traditionelle slags til arbejdet med at bygge en genbrugstold.
I uge 41 bliver Maribo fyldt med forskellige former for håndarbejde. Her vil man kunne opleve alt fra den helt traditionelle slags til arbejdet med at bygge en genbrugstold.
Foto: Ingrid Riis

Lolland

Håber på at flere lokale vil deltage i festivalen

Festivalen Maribo Craft Days får støtte til markedsføring og netværksarrangementer.
22. september 2021 kl. 15:46 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO Nok har festivalen Maribo Craft Days tidligere fået støtte fra kommunens fritids- og kulturudvalg, men på månedens møde var politikerne enige om at bakke festivalen for magiske hænder op med yderligere 19.000 kroner.

Maribo Craft Days havde søgt 48.000 kroner fordelt på forskellige projekter, men så langt op ville udvalget ikke gå. I stedet blev det til de 19.000 kroner, som skal bruges på yderligere markedsføring af festivalen samt netværksarrangementer i løbet af uge 41.

- Vi vil gerne bakke op om, at festivalen kan vise, at der er mere potentiale i den, end mange måske er klar over, siger udvalgsformand Tine Vinther Clausen (V).

Arbejdet med at stable festivalen på benene er selvfølgelig allerede godt i gang, men for at få så god en festival som muligt er der brug for flere frivillige hjælpere.

- Der skal sættes plakater op før, og de skal tages ned igen bagefter. Der skal løbes mange små og store ærinder i løbet af festivaldagene. Og vi har også brug for værter og vagter til de mange udstillinger og events, forklarer projektleder Lasse Schwartz.

Annonce

Hjælpen kan være alt fra et par timer en af dagene eller under hele festivalen, og selv om det er ulønnet hjælp, skal der nok blive sørget for forplejning af de frivillige undervejs.

For at melde sig kan man skrive til amalie@ivaerksaetterlolland.dk eller gå ind på maribocraftdays.dk og udfylde spørgeskemaet for frivillige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE