cookie-og-privatlivspolitik
Nicolai Aagaard (med gul hat) fik en del til at vende ryggen mod mobning i Nakskov i går, hvor de gik baglæns med ham. Også viceborgmester Henrik Høegh, der forsikrer, at han ellers plejer at være fortaler for fremskridt. Nicolai er forud for sin tidsplan, og ekstratiden på Lolland bruger han på at besøge sin far.

10

Billeder

Nicolai Aagaard (med gul hat) fik en del til at vende ryggen mod mobning i Nakskov i går, hvor de gik baglæns med ham. Også viceborgmester Henrik Høegh, der forsikrer, at han ellers plejer at være fortaler for fremskridt. Nicolai er forud for sin tidsplan, og ekstratiden på Lolland bruger han på at besøge sin far.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Han vender mobning ryggen

BILLEDSERIE: Nicolai går 2.300 kilometer baglæns gennem Danmark.
27. juli 2021 kl. 15:10 Af Marianne Knudsen

NAKSKOV 16. april, da Nicolai Aagaard startede i Skagen på sin 2.300 kilometer baglæns-tur gennem Danmark, havde han 28.000 følgere på TikTok.

I går, da han havde gået cirka 900 af kilometerne og kom til Nakskov, var antallet af følgere på det sociale medie vokset til 56.000.

- Og der er børn, der laver video af, hvor de også går baglæns, og lægger dem op, lyder det fra den glade vandrer, der har slidt det første par sko op i år.

Nicolai, der er 31 og førstidspensionist, ønsker at sætte fokus på mobning og Tourettes syndrom, som han lider af. Sidste år gik han 3.159 kilometer gennem Danmark forlæns, og i år går han så baglæns:

- Det er for at vende mobningen ryggen, uddyber han.

Annonce

- Jeg er blevet mobbet meget, siden jeg var barn, og specielt på de sociale medier er der meget had, og i stedet for at skrive et debatindlæg gør jeg så det her, fortæller Nicolai, der er fem dage foran sin tidsplan.

- Jeg er gået ret hurtigt, for jeg vil gerne se mere af Danmark, og det kan jeg nå, når jeg kommer før tidsplanen.

Nicolai er vokset op i Helsingør og var udsat for grov mobning og fysisk vold.

- En dag, jeg skulle gennem skolegården, var der to, der sagde, at hvis jeg ville forbi dem, måtte jeg kysse deres fødder, ellers fik jeg bank. Så jeg var nødt til at kysse deres sko, fortæller Nicolai.

Uagtet det, er Nicolai blevet boende i Helsingør, som han dog først forventer at gense omkring 2. november, når han har været over Lolland, Falster, Møn, Bornholm og Sjælland.

Annonce

Med på happeningen i Nakskov i går var blandt andre viceborgmester Henrik Høegh (V), der konstaterede, at han plejer at være fortaler for fremskridt, men var parat til at prøve at gå baglæns i en god sags tjeneste.

Udgangspunktet var ved Madam Blå på havnen.

Nicolai støtter sig til en barnevogn og har bakspejl monteret på styret, og ved Nybrokrydset vrikkede Høegh om på venstre fod på grund af en niveauforskel, men var i stand til at fortsætte og fortælle Nicolai Aagaard, at skolerne på Lolland gør brug af både Red Barnet og Mary Fondens mobbemateriale.

En del andre kendisser ud over den tidligere minister fra Lolland har også gået baglæns med Nicolai.

Fra Toftegård Dagtilbud var der også pæn opbakning:

Annonce

- Selvfølgelig gider vi da gå med. Det er en god sag, lød det fra Diana Leicht Christensen, der er leder af familiecentret.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce

ANNONCE