cookie-og-privatlivspolitik
Ida Wegener Ingrisch Zimmermann med en lovlig kongepython. Hun fik tirsdag beslaglagt fem ulovlige slanger, da politiet ransagede hendes hjem i Nakskov.

3

Billeder

Ida Wegener Ingrisch Zimmermann med en lovlig kongepython. Hun fik tirsdag beslaglagt fem ulovlige slanger, da politiet ransagede hendes hjem i Nakskov.
Foto: Jesper Bøgh

Lolland

Ida fik konfiskeret ulovlige slanger

21-årige Ida Wegener Ingrisch Zimmermann fra Nakskov var tirsdag én blandt mange, som politiet slog til mod for at beslaglægge ulovlige slanger.
06. februar 2019 kl. 12:05 Af Jesper Bøgh

Annonce

NAKSKOV - Det har været en kalkuleret risiko, så jeg vidste godt, at det kunne komme.

Sådan lyder det dagen derpå fra 21-årige Ida Wegener Ingrisch Zimmermann fra Nakskov, der tirsdag fik ransaget sit hjem af politiet, og ifølge Ida Wegener Ingrisch Zimmermann fik hun beslaglagt fem ulovlige slanger.

Ransagningen hos Ida Wegener Ingrisch Zimmermann var en del af en større og koordineret politiaktion flere steder i landet.

- Jeg fik beslaglagt fire tigerpythonslanger og en netpython. Jeg ved godt, at de er ulovlige, så jeg vidste godt, at de kunne blive taget fra mig en dag, siger hun til Folketidende.

Ida Wegener Ingrisch Zimmermann var i Købehavn, da hun tirsdag formiddag blev ringet op af politiet, der fortalte at de stod foran hendes ejendom i Nakskov, fordi de havde fået et tip om, at hun havde ulovlige slanger.

- Det kunne jeg bekræfte, så jeg kontaktede en god veninde, der kunne lukke dem ind, og da jeg kom hjem henunder aften var de kørt igen med de ulovlige slanger. Det foregik stille og roligt, forklarer hun.

Hun har et helt klart ønske for de ulovlige slanger, som hun har fået konfiskeret.

- Det er, at de kommer et sted hen, hvor man tager sig godt af dem. Det vigtigste er, at de ikke bare bliver aflivet, slår hun fast.

Ida Wegener Ingrisch Zimmermann fortæller, ar hun i øvrigt har over 100 lovlige slanger i hjemmet i Nakskov.

Læs mere i Folketidende torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce