cookie-og-privatlivspolitik
Tidligere blev der vist spillefilm på storskærm i Hylddalen, og det havde måske passet bedre til denne coronatid, hvor det er svært at samle filmglade lollikker i biograferne.
Tidligere blev der vist spillefilm på storskærm i Hylddalen, og det havde måske passet bedre til denne coronatid, hvor det er svært at samle filmglade lollikker i biograferne.
Foto: Jan Knudsen/Arkivfoto

Lolland

Ingen filmklub så længe der er corona

Filmklubben er hårdt ramt af corona-pandemien og ved endnu ikke, hvornår den kan vende tilbage.
11. januar 2022 kl. 12:50 Af Palle Nevad Frandsen

LOLLAND Det er snart længe siden, at NørregadeTeatret i Maribo og Teatersalen i Nakskov har været forvandlet til biografer for filmglade lollikker. Filmklubben Lolland nåede slet ikke at sætte film op i 2021, og i 2020 blev det også ganske sporadisk. Der er heller ikke udsigt til, at projektoren snart smider film op på det store lærred igen.

- Så længe, der er corona, er der ingen filmklub, slår formand Louis Jubelsky fast.

Bestyrelsen var dog i slutningen af 2021 begyndt at tænke på at lave filmforevisninger for kommunens skoleelever, men det ville skolerne ikke være med til, da de forventede endnu en smittebølge med corona - og de havde ret.

Tidligere havde Filmklubben Lolland et helt program klar til både store og små, men det måtte skrottes, da coronaen ikke ville slippe sit tag i befolkningen, og Louis Jubelsky forventer tidligst, at den lollandske filmklub vil være klar med et program til sidste halvdel af året.

- Som filmklub betragtes vi som en helt almindelig biograf, når vi har filmfremvisninger, så som det er lige nu, havde vi heller ikke været i stand til at vise film for vores medlemmer.

Annonce

Samtidig kræver det et stort arbejde at stable en sæson på benene, da der skal skaffes plads på NørregadeTeatret i Maribo og i Teatersalen i Nakskov

- Det hele skal koordineres, og det kræver tid, men vi håber at være tilbage, så snart smitten har sluppet sit tag i landet, slår formanden for filmklubben fast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE