cookie-og-privatlivspolitik
Ejeren af huset på Skovsgårdsvej, Jes Bring, ved ikke, hvad han skal stille op med beboeren i stuelejligheden. Vinduet er smadret, og en masse indbo smidt ud i haven.
Ejeren af huset på Skovsgårdsvej, Jes Bring, ved ikke, hvad han skal stille op med beboeren i stuelejligheden. Vinduet er smadret, og en masse indbo smidt ud i haven.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Ingen kan hjælpe udlejer mod en voldsom lejer

Udlejeren har forsøgt at få hjælp fra kommunen, men har endnu intet hørt.
27. november 2021 kl. 19:00 Af Lise Ravnkilde

NAKSKOV En villalejlighed på Skovsgårdsvej i Nakskov, ejet af Jes Bering, er ved at blive raseret. Det ser i hvert fald sådan ud udefra, hvor døre og vinder er smadret, og en masse indbo, som seng, køleskab og meget andet, er havnet i haven.

Det er lejeren af lejlighedens bror, der har raseret lejligheden, men hverken kommunen eller politiet kan hjælpe med at få ham ud af lejligheden.

Jes Bering udlejer førstesalen og stueetagen som to selvstændige lejemål. Lejeren i stueetagen lod for to måneder siden sin bror flytte midlertidigt ind.

Onsdag opstod der problemer, politiet blev tilkaldt til husspektakler. Broren var i gang med at smadre lejligheden og smed møbler og ting ud i haven. Politiet mente ikke, manden var til fare for andre, så det kørte igen, men har i løbet af de sidste par dage været på adressen flere gange.

- Han har ødelagt døre, vinduer og en masse indbo, hvor meget ved jeg ikke, for jeg har ikke været inde i lejligheden endnu, fortæller Jes Bering.

Annonce

Han har anmeldt broren for hærværk og skrevet en opsigelse af lejemålet med virkning fra dags dato. Lejeren har skrevet under på opsigelsen, men broren bliver i lejligheden.

Udlejeren har forsøgt at få hjælp fra kommunen, men har endnu intet hørt.

Politiet bekræfter, at det har været på adressen flere gange de sidste par døgn, men kan ikke kommentere yderligere på sagen, da den ikke hører til hos politiet.

Lejeren af førstesalslejligheden tør ikke være i sin lejlighed på grund af den meget tumult, hun kan heller ikke få varme i lejligheden, da broren har fjernet alle propper i elskabet.

Lolland Kommune har ikke nået at kommentere sagen inden avisens deadline.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE