cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Købmanden har allerede fået et banner hængt op ude foran butikken.
Foto: Privatfoto

Lolland

Jackpot: 2,9 millioner vundet på Lolland

OPDATERET 11.11: De mange penge er vundet på en kupon købt hos en lokal købmand - og så var det endda "kun" en andenpræmie.
02. december 2019 kl. 10:51 Af Jakob Poulsen

Annonce

2.893.796 kroner.

Så mange penge har en heldig spiller i weekenden vundet på en lottokupon, købt hos Købemanden i Horslunde. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Den store gevinst endda "kun"en andenpræmie i Eurojackpot-trækningen, som blev udtrukket fredag aften. Førstepræmien var der ingen, der vandt, og det har der ikke været i et stykke tid, så her er præmiepuljen nu helt oppe på svimlende 146 millioner kroner.

Det vides af gode grunde ikke, hvem der er den heldige vinder af de knapt tre millioner kroner på kuponen fra Horslunde, men kuponen havde fem rigtige plus et tillægstal, oplyser Danske Spil.

Hos Købmanden i Horslunde glæder ejer Mikkel Hansen sig over gevinsten - ikke mindst på den heldige vinders vegne.
- Jeg vil tro, at der er en kunde, der har fået sig en god weekend, og måske er der nogle børn eller børnebørn, der kan se frem til en ekstra julegave i år, siger han med et smil og tilføjer samtidig, at vinderen allerede har henvendt sig til Danske Spil.

- Jeg håber, at det er en af de lokale og gerne en af de faste kunder, som har vundet. Vi fik det at vide fra Danske Spil lørdag ved middagstid. Det er første gang - i hvert fald i de otte år, jeg har haft butikken - at der er vundet så stor en præmie her, fortæller han.

I dag mandag har Danske Spil været forbi med et banner, der skal hænge ude foran butikken for at signalere, at her er solgt en kupon med milliongevinst, og i morgen tirsdag ventes Danske Spil at komme med den traditionelle store reklame-præmiecheck til at hænge op inde i butikken.

- Så det bliver nok det store samtaleemne i byen de næste dage, spår Mikkel Hansen og glæder sig samtidig også på sin egen butiks vegne:

- Det er aldrig skidt med god omtale, men mest af alt glæder jeg mig over, at der er en af vores kunder, der har vundet så mange penge, og det vil jeg da gerne sige tillykke med, slutter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce