cookie-og-privatlivspolitik
Rødby Svømmehal - nu igen med vand. I otte måneder har hallen været under en gennemgribende renovering, der har medført fornyelser på stort set alle områder.

3

Billeder

Rødby Svømmehal - nu igen med vand. I otte måneder har hallen været under en gennemgribende renovering, der har medført fornyelser på stort set alle områder.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Jamen - den er jo som helt ny

Svømmehal er klar til indvielse efter renovering.
11. januar 2020 kl. 16:14 Af John Karlsen

Annonce

RØDBY Selvom Rødby Svømmehal er over 40 år, ligger den nu nærmest jomfruelig og venter på at blive taget i brug igen. Overalt er der foretaget udskiftninger af ikke bare fliser, lys og teknik, men også af langt det meste af inventaret.

- Vi havde ellers gemt plastikristene til bassinernes rand, men de var efterhånden blevet porøse, så vi ville ikke risikere at sætte dem ind igen, siger formanden for svømmehallen, Lars Buhl.

Han har stået i sidsen for den otte måneder lange renovering af svømmehallen - og kan nu konstatere, at opgaven er løst.

Selvfølgelig er der stadig lidt på mangellisten, men det meste er nede i småtingsafdelingen. Bortset fra den infrarøde sauna, som vil være prikken over i'et.

- Men nu må vi prøve at søge forskellige fonde, siger Lars Buhl, overbevist om, at det nok skal lykkes at skaffe de op mod 400.000 kroner, det vil koste, inden den er installeret.


Svømmeklub er klar

Blandt dem, der nu glæder sig til at kunne tage den "nye" svømmehal i brug, er Freddy Christiansen fra Rødby Svømmeklub.

Her har man foreløbig holdt den første indskrivning til den kommende sæson, der sættes i gang i slutningen af januar.

- Blandt andet er det lykkedes at få en instruktør til babysvømning igen, og de første to er tilmeldt, siger Freddy Christiansen.

Blandt nyhederne er også aquafitness i samarbejde med svømmehallens støtteforening. Det starter til februar.

Svømmehallen åbnes med et arrangement fredag 17. januar for inviterede gæster. Blandt dem svømmehallens korps af nu 31 frivillige livreddere og borgmester Holger Schou Rasmussen, der bliver blandt de fem, der får først adgang til at svømme en bane i den "nye" svømmehal. De øvrige er alle repræsentanter for de frivillige, der har været med til at redde svømmehallen fra lukning.


Alle aktiviteter tilbage

Lørdag klokken 9-12 er der så åbent hus i svømmehallen, og her er alle inviteret til at tage en gratis tur i vandet, inden det fra søndag er alvor med almindelige åbningstider - sådan som de var, inden hallen måtte lukke.

Derefter kommer også alle de øvrige aktiviteter i Rødby Svømmehal i gang igen. Skolen, sfo'en og svømmeklubben tager igen bassinerne i brug, og det samme gør dem, der er kommet i gang med kajakpolo i svømmehallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce