cookie-og-privatlivspolitik
Det føles snart så længe siden, Qvades Gård var fuld af musikglade gæster og trut i jazztrompeterne. Nu bliver det ikke før 2022, synet atter kan nydes. I år bliver der dog jazzet på torvet i Maribo en enkelt dag.
Det føles snart så længe siden, Qvades Gård var fuld af musikglade gæster og trut i jazztrompeterne. Nu bliver det ikke før 2022, synet atter kan nydes. I år bliver der dog jazzet på torvet i Maribo en enkelt dag.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Lolland

Jazzfestival bliver til gratis jazzfest i sommeren 2021

Maribo Jazz aflyser fire dages festival i år, men laver i stedet en enkelt dags jazzfest på torvet i sommerferien.
09. maj 2021 kl. 07:02 Af Birgitta Andersen

MARIBO Som så mange andre af sommerens musikfestivaler har bestyrelsen i Maribo Jazz siddet og gransket diverse udmeldinger om corona-restriktioner.

Nu har bestyrelsen truffet en beslutning: Maribo Jazz 2021 bliver ikke gennemført ... på traditionel vis.

- Det viser sig at være helt umuligt grundet Corona og forsamlingsforbud samt kontrol af Corona pas. Det vil kræve en kæmpe logistik, som vi ikke kan gennemføre eller finde mandskab til, skriver jazzens bestyrelse til Folketidende.

I stedet for de fire dage med jazz i den tredje weekend i juli har bestyrelsen besluttet at holde en stor jazzdag på torvet fredag 16. juli.

Arrangementet "Maribo Jazz Festival Special" er kommet i stand i samarbejde med Maribo Handel og vil være gratis for publikum. Der vil være genkendelige træk fra festivalen.

Annonce

Blandt andet vil streetparaden gå gennem byen. Der bliver familiejazz med særligt fokus på børnene. Og senere spiller forskellige bands op til jazz: jazzens husorkester Blå Mandag jazzband, Bjørn Ingelstam tribute to Louis Armstrong kvintet, Doc.Houlind New Orleans Style. Feat. Sarah Spencer og GREGORY Boyd Big Gumbo.

Selv om arrangementet er gratis, beder jazzen nu om økonomisk støtte, så der kan blive festival i 2022.

- Coronatiden har været utroligt hård for Maribo Jazz, derfor håber vi, at så mange som muligt vil donere et beløb til os, skriver bestyrelsen.

Købte billetter fra 2020 og 2021 kan gemmes til 2022, hvor man får et nyt armbånd ved indgangen. Det gamle kan herefter veksles til en flaske vin i baren. Omvendt koster tilbagebetaling et gebyr på 100 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE