cookie-og-privatlivspolitik

16

Billeder


Foto: Jan Knudsen

Lolland

Jørgen fik sit livs motorcykeltur

BILLEDSERIE: Carl og vennerne kom en tur forbi Svanevig hospice
14. september 2018 kl. 17:30 Af Birgitta Andersen

SVANEVIG Med tårefyldte øjne så store som tekopper og et kæmpe smil på læben modtog Jørgen Henriksen en gruppe meget specielle gæster på Svanevig Hospice torsdag formiddag.

Jørgen har kræft, og har derfor boet på hospice i tre uger. En dag hørte han lyden af en Harley ude på parkeringspladsen. Det var Carl Lloren, hvis far også var kommet på hospice, som kom kørende.

- Så kunne de pludselig ikke finde Jørgen nogen steder. Han var listet ud af bagdøren for at kigge på min cykel, smiler Carl,

- Og da jeg så spurgte, om han ville med ud en tur, begyndte han at græde.

Jørgen har altid haft "kubik i blodet". Han har ejet flere forskellige motorcykler - blandt andet Nimbus og Norton, og har også selv bygget en.

Annonce

- Jørgen ved mere om min cykel, end jeg gør, siger Carl.

De to blev gode venner. Og da Carls far blev rigtig syg og døde, var Jørgen der.

- Han var der for mig, da jeg havde det hårdt. Nu vil jeg gerne være der for Jørgen, siger Carl, der begravede sin far onsdag.

Torsdag formiddag mødte han op sammen med en stor gruppe venner fra de tre lokale klubber Last Rams, Defectors og Sons of Heaven. De havde alle hørt om Jørgens sidste tur på motorcykel, og pludselig var der en hel kortege.

- Det er så stort, jublede Jørgen, der ikke havde lukket et øje om natten i ren spænding.

Annonce

Da Carl kom hen til ham fra gruppen af MC'ere, blev det næsten for meget.

- Nu må du ikke få mig til det igen!, hulkede Jørgen glad inde fra bamsekrammet, og så lød der også snøft blandt tilskuerne.

- Det er så rørende, at de vil gøre det her for ham. De bliver da godt nok overraskede hjemme i Toreby i dag, sagde Jørgens hustru Birgit.

Den største af alle motorcyklerne - en Honda Goldwing, vejenes konge - blev Jørgen hejst op på. Og selv om kræfterne er få, og smerterne mange, forlod smilet ikke Jørgen, der allerede snakkede løs med alle MC'erne.

- Vi vil gerne gøre det her for Jørgen. Vi vil jo alle gerne ud på den sidste MC-tur, når tiden er inde, sagde de, inden de satte af.

Annonce

De kørte fra hospice, forbi Krenkerup til Jørgens hjem i Toreby og tilbage til hospice, hvor nybagte boller, kaffe og masser af motorcykelsnak ventede. biaKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE