cookie-og-privatlivspolitik
Killingerne var helt mast sammen i transportkassen.

2

Billeder

Killingerne var helt mast sammen i transportkassen.
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Lolland

Kattekillinger mast ind i transportkasse og efterladt

Fem skræmte kattekillinger var blevet efterladt i transportkasse.
12. januar 2022 kl. 17:32 Af David Arnholm

NAKSKOV Fem halvstore kattekillinger mast ind i en lille transportkasse og efterladt bag et supermarked i Nakskov. Det syn mødte en kvinde, som forleden var ude at handle, og hun kunne se, at killingerne lå oveni hinanden, ikke kunne stå oprejst alle sammen, og at kassen med de skræmte killinger i øvrigt var fyldt med afføring.

Kvinden ringede til Dyrenes Beskyttelses vagtcentral på telefon 1812, og det blev aftalt, at hun skulle køre killingerne til Falsters Internat ved Stubbekøbing.

- Da vi modtog kassen med killinger, startede vi med at få dem ind i vores modtagelse, hvor de kunne blive lukket ud. Killingerne var meget skræmte og de første minutter humpede de rundt, fordi de havde været lukket inde på så lidt plads. Det var meget hjerteskærende at se, fortæller Gitte Petersen, som ejer og driver Falsters Internat, til Dyrenes Beskyttelse.

På internatet blev killingerne vasket, men i begyndelsen var de meget skræmte og lå i en bunke og rystede, hver gang personalet nærmede sig.

- Det var tydeligt for os at se, at de var meget mærkede af deres oplevelse, men heldigvis er de lige så stille tøet op og får mere og mere tiltro til mennesker. Vi oplever dog stadig, at de reagerer voldsomt ved for eksempel høje lyde. Hvis der er en uventet høj lyd, så farer de sammen og bliver meget skræmte. Men det bliver bedre dag for dag, fortæller Gitte Petersen.

Annonce

Hun tilføjer, at hun ikke kan forstå, hvordan nogen har kunnet gøre det imod killingerne.

- Det er slet ikke i orden, fastslår hun.

Dyrenes Beskyttelse fortæller, at killingerne har fået navnene Lucky, Loui, Lilly, Luna og Lucy og befinder sig på internatet, hvor de er ved at blive klar til at finde deres nye, kærlige hjem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE