cookie-og-privatlivspolitik
I første omgang etableres det fælles kontor i den midlertidige kontorbygning for enden af Vestre Kaj i Rødbyhavn, som Femern Belt Development har fået etableret. Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Klar til at åbne Femern Agency

Guldborgsund og Lolland kommuner åbner sammen med Celf kontor på Vestre Kaj i Rødbyhavn.
17. oktober 2020 kl. 19:16 Af John Karlsen

Annonce

FEMERN BÆLT De virksomheder og de tunnelbyggere, der strømmer til Rødbyhavn de kommende år for at bygge med på Femern Bælt-forbindelsen, skal sammen med andre af megaprojektets interessenter kunne gå ét sted hen for at få nem og relevant myndighedsbetjening.

Det er grundtanken bag det Femern Agency, Lolland og Guldborgsund kommuner og uddannelsesinstitutionen Celf er gået sammen om - og som åbnes officielt 4. november.

I første omgang etableres det fælles kontor i den midlertidige kontorbygning for enden af Vestre Kaj i Rødbyhavn, som Femern Belt Development har fået etableret.

Der er allerede på forhånd skabt kontakt til de konsortier, der står for de væsentligste dele af tunnelbyggeriet - Femern Agencys tilbud er blandt andet at hjælpe med at skaffe relevant arbejdskraft. Desuden samarbejdes der med ICS, statens kontor for udenlandsk arbejdskraft og blandt andet Skat.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce