cookie-og-privatlivspolitik
Indehaverne af Kragenæs Marina Lystcamp, Birgithe og John Pedersen, skal udleje deres feriehusbåd første gang påskelørdag - og håber, at den vil få selskab af flere privatejede.

3

Billeder

Indehaverne af Kragenæs Marina Lystcamp, Birgithe og John Pedersen, skal udleje deres feriehusbåd første gang påskelørdag - og håber, at den vil få selskab af flere privatejede.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Køb selv en eller lej overnatning i en husbåd

En ny, alternativ overnatningsform, der også tiltaler den moderne turist, der efterspørger komfortable og spændende overnatningsmuligheder, skal - som det første sted i Danmark - testes lokalt.
11. april 2019 kl. 20:00 Af Marianne Knudsen

Annonce

KRAGENÆS Der mangler sommerhuse til udlejening, og samtidig bliver der flere og flere ledige bådpladser i lystbådehavnene. Det har Dansk Kyst og Naturturisme, der er en erhvervdrivende fond, der vil udvikle og skabe vækst i kyst- og naturturismen i Danmark, koblet.

En ny, alternativ overnatningsform, der også tiltaler den moderne turist, der efterspørger komfortable og spændende overnatningsmuligheder, skal derfor nu - som det første sted i Danmark - testes af hos Kragenæs Marina Lystcamp.

Ejerne af den kombinerede campingplads og lystbådehavn, Birgithe og John Pedersen, har købt en ferie-husbåd, de vil leje ud.

- Samtidig laver vi plads til 10 andre feriehusbåde, som folk selv kan købe som feriebolig og selv benytte eller leje ud, fortæller John Pedersen.

Parrets husbåd var udstillet på Fredericia Boat Show, og der var stor interesse for at se den topmoderne, maritime feriebolig.

Det er en La Mare Apartboat fra skanvik.com til 500.000 kroner med to sovepladser, køkken, toilet og bad, der er tilkoblet kloaksystem, samt terrasse foran, bagi og på taget.

Det alternative sommehus er nu kørt til Kragenæs, løftet i vandet og kan lejes. Langfredag klokken 12-15 holder Kragenæs Marina åbent hus i båden for at fortælle om projektet.

Man kan få husbådene indrettet med rutsjebane og sauna eller med motorer og styrepult og/eller til flere sovende. Det maksimale mål på bådene er dog sat til fem meter gange 12 meter.

- Nu håber vi, at nogen synes, at det her er sjovt, siger John Pedersen.

Der bliver kun plads til typegodkendte feriehusbåde i Kragenæs, og de må ikke benyttes til helårsbeboelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce