cookie-og-privatlivspolitik
Serveringsområdet udenfor er udvidet og har fået tjenerstationer, så betjeningen kan opgraderes. Glasskærme og varmelamper under de store markedsparasoller holder april-vinden ude, fortæller Jakob Heiberg.

2

Billeder

Serveringsområdet udenfor er udvidet og har fået tjenerstationer, så betjeningen kan opgraderes. Glasskærme og varmelamper under de store markedsparasoller holder april-vinden ude, fortæller Jakob Heiberg.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Kolde fadøl i april-solen

Vin&Brød genåbnede onsdag både ude og inde.
22. april 2021 kl. 15:00 Af Birgitta Andersen

MARIBO Klokken 07.00 onsdag morgen sad den første kunde og nød sin morgenkaffe med et rundstykke i udeserveringsområdet ved Café Vin&Brød på torvet.

- Vi var ude og tænde varmelamperne, griner bestyrer Jakob Heiberg.

Senere var det også udeserveringen, der var populær, til trods for at mørke skyer og en iskold april-vind gjorde sit for at spænde ben for hyggen. Men udendørs skal der ikke bestilles bord, og det fyldte stolene op.

- Derudover har vi fået nye vindfang op, som i samspil med vores varmelamper gør, at man sagtens kan sidde udenfor, fortæller bestyrer Jakob Heiberg, der havde fint salg i fadøllene fra det nye tropekølede fadølsanlæg.

Tiden under nedlukningen er blevet brugt på at indføre en række forbedringer på især cafe- og restaurantdelen af den et år gamle virksomhed.

Annonce

Således er udeserveringen blevet opgraderet med tjenerstation med plads til opvask, og personalet er udstyret med mobile enheder, der kan klare alt fra bestilling til betaling.

- På den måde skal de ikke rende ind og ud hele tiden, forklarer Heiberg.

Køkkenet er også opgraderet mandskabsmæssigt til syv ansatte på enten fuldtid eller tilkald, så cafeen kan være rustet til de travle sommerdage, Jakob Heiberg håber på.

- Vi forventer, at der kommer tryk på i år, og vi synes selv, vi har fundet på et godt system. Nu skal vi så prøve af, om det virker, siger han.

Menukortene har også fået en opgradering, og kælderen er inddraget som serveringslokale. Den åbner fra 6. maj, hvor der allerede er booket fuldt op dernede.

Annonce

I aften får de nye tiltag deres ildprøve, når cafeen har den første aftenåbent.

- Folk har bestilt bord og er faktisk rigtig gode til at passe ind til de nye restriktioner. Så vi glæder os, siger Heiberg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE