Vin&Brød genåbnede onsdag både ude og inde.
MARIBO Klokken 07.00 onsdag morgen sad den første kunde og nød sin morgenkaffe med et rundstykke i udeserveringsområdet ved Café Vin&Brød på torvet.
- Vi var ude og tænde varmelamperne, griner bestyrer Jakob Heiberg.
Senere var det også udeserveringen, der var populær, til trods for at mørke skyer og en iskold april-vind gjorde sit for at spænde ben for hyggen. Men udendørs skal der ikke bestilles bord, og det fyldte stolene op.
- Derudover har vi fået nye vindfang op, som i samspil med vores varmelamper gør, at man sagtens kan sidde udenfor, fortæller bestyrer Jakob Heiberg, der havde fint salg i fadøllene fra det nye tropekølede fadølsanlæg.
Tiden under nedlukningen er blevet brugt på at indføre en række forbedringer på især cafe- og restaurantdelen af den et år gamle virksomhed.
Således er udeserveringen blevet opgraderet med tjenerstation med plads til opvask, og personalet er udstyret med mobile enheder, der kan klare alt fra bestilling til betaling.
- På den måde skal de ikke rende ind og ud hele tiden, forklarer Heiberg.
Køkkenet er også opgraderet mandskabsmæssigt til syv ansatte på enten fuldtid eller tilkald, så cafeen kan være rustet til de travle sommerdage, Jakob Heiberg håber på.
- Vi forventer, at der kommer tryk på i år, og vi synes selv, vi har fundet på et godt system. Nu skal vi så prøve af, om det virker, siger han.
Menukortene har også fået en opgradering, og kælderen er inddraget som serveringslokale. Den åbner fra 6. maj, hvor der allerede er booket fuldt op dernede.
I aften får de nye tiltag deres ildprøve, når cafeen har den første aftenåbent.
- Folk har bestilt bord og er faktisk rigtig gode til at passe ind til de nye restriktioner. Så vi glæder os, siger Heiberg.