cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag aften holdt Det Konservative Folkeparti generalforsamling på Harmonien og valgte blandt andet sin nye folketingskandidat.
Onsdag aften holdt Det Konservative Folkeparti generalforsamling på Harmonien og valgte blandt andet sin nye folketingskandidat.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Konservative har stor tiltro til ny kandidat

Louise Lindhagen er blevet valgt som ny folketingskandidat for De Konservative på Lolland.
30. maj 2021 kl. 16:50 Af David Arnholm

LOLLAND Hun havde plottet generalforsamlingen i sin kalender. Men da den så på grund af coronaen blev udskudt til en anden dato, blev Louise Lindhagen forhindret i at deltage.

Det ændrede dog ikke på, at hun onsdag aften på generalforsamlingen i Det Konservative Folkepartis lokale vælgerforening blev valgt som folketingskandidat. Det skete med varme anbefalinger fra bestyrelsen.

- Jeg tror ikke, vi kunne finde nogen bedre kandidat. Hun er en ung, fremadstormende politisk person, sagde formand Henrik Jacobsen og oplæste en hilsen, Louise Lindhagen havde skrevet, nu hun var forhindret i at være tilstede.

Her fortalte hun om sin baggrund - blandt andet som spidskandidat ved kommunalvalget i Guldborgsund - og om sin vision om, at Lolland Kommune i 2030 skal være det bedste sted at drive en mindre, selvstændig virksomhed.

Forhistorien som kandidat i Guldborgsund fik Jan Belling til at spørge, om det nu var klogt, at hun skal begynde forfra i Lolland.

Annonce

- Der er ikke noget op ad bakke for Louise. Hun vil kunne køre straight on. Vi kan ikke få en bedre kandidat i miles omkreds. Du vil blive imponeret over hende, lovede han.

Og så var hun valgt - uden modkandidater.

Læs også artiklen: "Sjællænderne trynede lollikkerne" fra fredagens FolketidendeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE