cookie-og-privatlivspolitik
Sidste år blev lidt et "mellem-år" for LF-Indsamlingen, der egentlig var aflyst. Men Søren Rask tog handsken op og fik indsamlet 145.010 kroner. I år vender indsamlingen så tilbage for fuld styrke.
Sidste år blev lidt et "mellem-år" for LF-Indsamlingen, der egentlig var aflyst. Men Søren Rask tog handsken op og fik indsamlet 145.010 kroner. I år vender indsamlingen så tilbage for fuld styrke.
Foto: Privatfoto

Lolland

LF-Indsamling vender tilbage

Rundringning, golfturnering og støttevent - LF-Indsamlingen har fået ny energi.
08. januar 2019 kl. 06:52 Af David Arnholm

Annonce

Forberedelserne til LF-Indsamlingen 2019 er i gang, og igen skal der samles ind til Kræftens Bekæmpelses lokale arbejde på Lolland-Falster. Lige nu beder arrangørerne både om hjælp til forberedelserne, og om forhåndstilmeldinger.

Første vigtige dato er 31. januar, hvor der arrangeres et callcenter. Alle, der har lyst til at hjælpe, kan bruge et par timer på at ringe rundt i sit netværk og lave aftaler om deltagelse eller donationer.

- Vi ved, at vi stort set kun laver aftaler ved direkte henvendelse, så det her er en meget vigtig del af vores markedsføring. Vi skal nok hjælpe vores 'callere' igang, udtaler Kim Nielsen.

Søren Rask fra Rask El gentager sidste års succesrige golfturnering på Maribo Sø Golfklub, og år er datoen 3. maj. Der serveres grillpølse til frokost og lun aftensmad - prisen er 500 kroner pr. person, og alle beløb går til LF-Indsamlingen.

Som tidligere afsluttes indsamlingen med en stor støttevent, som i år holdes 9. maj på Hotel Saxkjøbing. Her afsløres årets indsamlede beløb, og der kommer underholdning og lækker mad med vin.

- Vi vil gerne takke alle, der bidrager. LF-Indsamlingen arrangeres af frivillige kræfter, og 100 procent af de indsamlede beløb går til Kræftens Bekæmpelse - og vi har brug for jeres støtte for at få det til at lykkes, og ikke kun økonomisk. Vi er kun en lille og travl arrangørgruppe, og hvis andre har lyst til at hjælpe ved at give en hånd, så tager vi meget gerne imod, siger Kim Nielsen fra arrangørgruppen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

Annonce